Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2022/28/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Безпека харчових продуктів і охорона праці / Food Products Safety and Occupational Health
- Романовська Т. І., Осейко М. І., Романов-ська Н. І., Романовський Н. О. Основні вимоги до систем управління безпечністю промислового харчового виробництва. - C. 7-23.
Біотехнології / Biotechnologies
- Пирог Т. П., Ключка І. В., Ключка Л. В. Вплив інактивованих клітин конкурентних мікроорганізмів на біологічну активність поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis ІМВ Ас-5017. - C. 24-35.
Економіка, менеджмент і маркетинг / Economy, Management and Marketing
- Кундєєва Г. О., Скопенко Н. С. Стійкість розвитку: продовольча безпека та безпека харчування як результат стійкості продовольчої системи. - C. 36-53.
- Шеремет О. О., Гринюк Ю. М. Типові характеристики HR-проєктів та їх пілотних версій. - C. 54-62.
Механічна та електрична інженерія / Mechanical and Electrical Engineering
- Балюта С. М., Копилова Л. О., Куєвда Ю. В., Чорний Ю. А., Куєвда В. П., Зінькевич П. О. Системи електрозабезпечення промислових і цивільних об’єктів з використанням відновлювальних джерел енергії та накопичувачів. - C. 63-73.
- Філоненко В. М. Діаметр паропроводу: теплоенергетичний аспект. - C. 74-89.
- Слюсенко А. М., Пономаренко В. В., Блаженко С. І., Хитрий Я. С. Дослідження процесу розпилення рідини за допомогою CFD-технологій. - C. 90-107.
Харчові технології / Food Technologies
- Дорохович В. В., Михальська Л. В. Визначення впливу насіння чіа на якісні показники здобного печива на цукрі і фруктозі. - C. 108-117.
- Сімахіна Г. О., Науменко Н. В., Межубовський О. М. Культивовані гриби — джерело нутрієнтів для виробництва харчових продуктів та дієтичних добавок. - C. 118-131.
- Rubanka K., Shevchenko О. Application of potato pulp in technology of snacks. - C. 132-141.
- Башта А. О., Івчук Н. П., Бажай-Жежерун С. А. Дослідження технології халви оздоровчого призначення. - C. 142-152.
- Адамчук Л. О., Постоєнко Г. В., Баль-Прилипко Л. В., Двикалюк Р. М., Антонів А. Д., Пилипко К. В. Дослідження меду натурального на вміст залишків антибіотиків. - C. 153-162.
- Гойко І. Ю., Стеценко Н. О. Дослідження впливу фітокомпозиції антиоксидантної дії на комплексну оцінку якості йогурту. - C. 163-172.
- Пасічний В. М., Шубіна Є. А., Тищенко В. І., Божко Н. В., Мороз О. О. Дослідження продуктів переробки насіння конопель для використання у мʼясних продуктах. - C. 173-183.
- До відома авторів. - C. 184-187.
| 2022 | Т. 28 | № 2
|
|
|
|