Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2022/28/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Безпека харчових продуктів і охорона праці / Food Products Safety and Occupational Health

  4. Романовська Т. І., Осейко М. І., Романов-ська Н. І., Романовський Н. О. Основні вимоги до систем управління безпечністю промислового харчового виробництва. - C. 7-23.
  5. Біотехнології / Biotechnologies

  6. Пирог Т. П., Ключка І. В., Ключка Л. В. Вплив інактивованих клітин конкурентних мікроорганізмів на біологічну активність поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis ІМВ Ас-5017. - C. 24-35.
  7. Економіка, менеджмент і маркетинг / Economy, Management and Marketing

  8. Кундєєва Г. О., Скопенко Н. С. Стійкість розвитку: продовольча безпека та безпека харчування як результат стійкості продовольчої системи. - C. 36-53.
  9. Шеремет О. О., Гринюк Ю. М. Типові характеристики HR-проєктів та їх пілотних версій. - C. 54-62.
  10. Механічна та електрична інженерія / Mechanical and Electrical Engineering

  11. Балюта С. М., Копилова Л. О., Куєвда Ю. В., Чорний Ю. А., Куєвда В. П., Зінькевич П. О. Системи електрозабезпечення промислових і цивільних об’єктів з використанням відновлювальних джерел енергії та накопичувачів. - C. 63-73.
  12. Філоненко В. М. Діаметр паропроводу: теплоенергетичний аспект. - C. 74-89.
  13. Слюсенко А. М., Пономаренко В. В., Блаженко С. І., Хитрий Я. С. Дослідження процесу розпилення рідини за допомогою CFD-технологій. - C. 90-107.
  14. Харчові технології / Food Technologies

  15. Дорохович В. В., Михальська Л. В. Визначення впливу насіння чіа на якісні показники здобного печива на цукрі і фруктозі. - C. 108-117.
  16. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В., Межубовський О. М. Культивовані гриби — джерело нутрієнтів для виробництва харчових продуктів та дієтичних добавок. - C. 118-131.
  17. Rubanka K., Shevchenko О. Application of potato pulp in technology of snacks. - C. 132-141.
  18. Башта А. О., Івчук Н. П., Бажай-Жежерун С. А. Дослідження технології халви оздоровчого призначення. - C. 142-152.
  19. Адамчук Л. О., Постоєнко Г. В., Баль-Прилипко Л. В., Двикалюк Р. М., Антонів А. Д., Пилипко К. В. Дослідження меду натурального на вміст залишків антибіотиків. - C. 153-162.
  20. Гойко І. Ю., Стеценко Н. О. Дослідження впливу фітокомпозиції антиоксидантної дії на комплексну оцінку якості йогурту. - C. 163-172.
  21. Пасічний В. М., Шубіна Є. А., Тищенко В. І., Божко Н. В., Мороз О. О. Дослідження продуктів переробки насіння конопель для використання у мʼясних продуктах. - C. 173-183.
  22. До відома авторів. - C. 184-187.
2022
Т. 28
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського