Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2021/27/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Луцька Н. М., Власенко Л. О., Пупена О. М. Технічні аспекти інтеграції відкритих онтологічних баз знань із сучасними автоматизованими системами управління. - C. 7-21.
- Дивак В. В., Шклярський С. М., Кузнєцов О. Ф. Використання MS Excel Office 365 у підготовці студентів економічних спеціальностей. - C. 22-31.
- Михайлова О. Б., Ломберг М. Л., Красінько В. О. Біотехнологічні основи інтенсивного культивування лікарського базидієвого гриба Fomitopsis betulina (Fomitopsidaceae, Polyporales). - C. 32-41.
- Пирог Т. П., Ярош М. Б., Вороненко А. А. Синтез мікробних екзополісахаридів на нетрадиційних субстратах. - C. 42-52.
- Роганова Г. О., Ковальчук В. Ю. Оцінка конкурентоспроможності підприємства на прикладі ПрАТ "Оболонь". - C. 53-60.
- Пенчук Г. С. Методичні підходи до моделювання бізнес-проєктів на підприємстві. - C. 61-68.
- Скопенко Н. С., Євсєєва-Северина І. В. Формування товарної інноваційної політики підприємств молочної галузі. - C. 69-79.
- Смагина М. Н., Акуленко С. В., Смагин Д. А., Желудков А. Л. Применение моделирующих материалов при исследовании тепловых процессов переработки мясного сырья. - C. 80-89.
- Кулик В. В., Бурикін О. Б., Малогулко Ю. В., Тептя В. В., Лесько В. О. Забезпечення спостережності розподільних електричних мереж з відновлюваними джерелами енергії. - C. 90-101.
- Шевченко О. Ю., Cоколенко А. І., Максименко І. Ф., Мироненко С. М. Інтенсивні технології переробки плодів та ягід. - C. 102-110.
- Пурський О. І., Романенко Р. П., Форостяна Н. П., Криворучко М. Ю., Літвінчук С. І. Дослідження світлодіодних джерел світла на УВКП. - C. 111-123.
- Попова Н. В., Мисюра Т. Г., Гавор А. І. Визначення якісних показників безалкогольного напою із соком помело та оптимізація його компонентного складу. - C. 124-134.
- Демидова А. О., Мольченко С. М., Левчук І. В., Носенко Т. Т. Вміст MCPD-ефірів і ефірів гліцидолу в олійно-жирових продуктах. - C. 135-149.
- Сімахіна Г. О., Науменко Н. В., Камінська С. В. Оцінка харчової цінності швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів, отриманих із використанням методів кріопротекції. - C. 150-159.
- Дорохович В. В., Гуленко А. M. Визначення впливу шроту насіння соняшника на структурні показники тіста і фізико-хімічні показники здобного печива. - C. 160-167.
- Головко М. П., Колесник В. В., Полупан В. В., Пенкіна Н. М. Дослідження прогнозованої стійкості та якості розроблених настоянок у процесі зберігання. - C. 168-181.
- Шевченко А. О., Галенко О. О. Цитрати мінеральних речовин у технологічному процесі виготовлення хлібобулочних виробів. - C. 182-187.
- Левандовський Л. В., Шендрік Т. Г., Куц А. М., Стукальська Н. М. Особливості застосування активного вугілля у лікеро-горілчаному виробництві. - C. 188-198.
- Різник А. О., Сильчук Т. А., Цирульнікова В. В., Тищенко О. М. Обгрунтування вибору вівсяного толокна для виробництва хлібних виробів у закладах ресторанного господарства. - C. 199-207.
- До відома авторів. - C. 208-211.
| 2021 | Т. 27 | № 1
|
|
|
|