Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2021/27/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Луцька Н. М., Власенко Л. О., Пупена О. М. Технічні аспекти інтеграції відкритих онтологічних баз знань із сучасними автоматизованими системами управління. - C. 7-21.
  4. Дивак В. В., Шклярський С. М., Кузнєцов О. Ф. Використання MS Excel Office 365 у підготовці студентів економічних спеціальностей. - C. 22-31.
  5. Михайлова О. Б., Ломберг М. Л., Красінько В. О. Біотехнологічні основи інтенсивного культивування лікарського базидієвого гриба Fomitopsis betulina (Fomitopsidaceae, Polyporales). - C. 32-41.
  6. Пирог Т. П., Ярош М. Б., Вороненко А. А. Синтез мікробних екзополісахаридів на нетрадиційних субстратах. - C. 42-52.
  7. Роганова Г. О., Ковальчук В. Ю. Оцінка конкурентоспроможності підприємства на прикладі ПрАТ "Оболонь". - C. 53-60.
  8. Пенчук Г. С. Методичні підходи до моделювання бізнес-проєктів на підприємстві. - C. 61-68.
  9. Скопенко Н. С., Євсєєва-Северина І. В. Формування товарної інноваційної політики підприємств молочної галузі. - C. 69-79.
  10. Смагина М. Н., Акуленко С. В., Смагин Д. А., Желудков А. Л. Применение моделирующих материалов при исследовании тепловых процессов переработки мясного сырья. - C. 80-89.
  11. Кулик В. В., Бурикін О. Б., Малогулко Ю. В., Тептя В. В., Лесько В. О. Забезпечення спостережності розподільних електричних мереж з відновлюваними джерелами енергії. - C. 90-101.
  12. Шевченко О. Ю., Cоколенко А. І., Максименко І. Ф., Мироненко С. М. Інтенсивні технології переробки плодів та ягід. - C. 102-110.
  13. Пурський О. І., Романенко Р. П., Форостяна Н. П., Криворучко М. Ю., Літвінчук С. І. Дослідження світлодіодних джерел світла на УВКП. - C. 111-123.
  14. Попова Н. В., Мисюра Т. Г., Гавор А. І. Визначення якісних показників безалкогольного напою із соком помело та оптимізація його компонентного складу. - C. 124-134.
  15. Демидова А. О., Мольченко С. М., Левчук І. В., Носенко Т. Т. Вміст MCPD-ефірів і ефірів гліцидолу в олійно-жирових продуктах. - C. 135-149.
  16. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В., Камінська С. В. Оцінка харчової цінності швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів, отриманих із використанням методів кріопротекції. - C. 150-159.
  17. Дорохович В. В., Гуленко А. M. Визначення впливу шроту насіння соняшника на структурні показники тіста і фізико-хімічні показники здобного печива. - C. 160-167.
  18. Головко М. П., Колесник В. В., Полупан В. В., Пенкіна Н. М. Дослідження прогнозованої стійкості та якості розроблених настоянок у процесі зберігання. - C. 168-181.
  19. Шевченко А. О., Галенко О. О. Цитрати мінеральних речовин у технологічному процесі виготовлення хлібобулочних виробів. - C. 182-187.
  20. Левандовський Л. В., Шендрік Т. Г., Куц А. М., Стукальська Н. М. Особливості застосування активного вугілля у лікеро-горілчаному виробництві. - C. 188-198.
  21. Різник А. О., Сильчук Т. А., Цирульнікова В. В., Тищенко О. М. Обгрунтування вибору вівсяного толокна для виробництва хлібних виробів у закладах ресторанного господарства. - C. 199-207.
  22. До відома авторів. - C. 208-211.
2021
Т. 27
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського