Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2020/26/5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Українець А. І., Большак Ю. В., Маринін А. І., Каганов В. Я., Святненко Р. С. Вода: між довкіллям і життям. - C. 7-16.
  4. Пирог Т. П., Ключка Л. В., Ключка І. В., Антонюк С. І., Бахтій О. Л., Жалюк Д. В. Синергізм антимікробної активності суміші поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Aс-5017 з іншими біоцидними сполуками. - C. 17-25.
  5. Юнгін О. С., Майстренко Л. А., Ребрикова П. А., Дука І. В. Здатність штамів S. aureus формувати біоплівки на колагенових матрицях. - C. 26-31.
  6. Данилкович А. Г., Ліщук В. І. Формування гідрофобізованих шкіряних і хутрових матеріалів. - C. 32-40.
  7. Потапенко В. В., Скроцька О. І. Отримання практично цінних сполук з використанням рекомбінантних дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Частина 1: синтез етанолу, бутанолу та ізобутанолу. - C. 41-52.
  8. Касьяненко Л. М., Демидов І. М., Шеманська Є. І. Одержання мастил із жирової сировини. - C. 53-59.
  9. Бабанова О. І., Бабанов І. Г., Шевченко А. О. Інтенсифікація виробництва сухих тваринних кормів з метою удосконалення обладнання. - C. 60-64.
  10. Якимчук М. В., Гавва О. М., Кривопляс-Володіна Л. О., Токарчук С. В., Якимчук В. М. Вплив інерційних і геометричних параметрів вакумних захоплювальних пристроїв на допустиме зусилля утримання тарно-штучних вантажів. - C. 65-74.
  11. Соколенко А. І., Шевченко О. Ю., Костюк В. С., Літвинчук С. І. Інтенсифікація масопередачі в газорідинних системах. - C. 75-87.
  12. Юкало В. Г., Сторож Л. А., Семенишин Г. М. Протеоліз казеїнових фракцій ензимами лактококів. - C. 88-94.
  13. Іщенко В. М., Охмакевич А. М., Іщенко М. В., Панчук Т. К. Визначення йонного кальцію у вині. - C. 95-101.
  14. Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Касабова К. Р. Технологічно-апаратурне вдосконалення процесів виробництва купажованих плодово-ягідних напівфабрикатів. - C. 102-112.
  15. Белінська К. О., Фалендиш Н. О. Дослідження впливу температури сушіння на органолептичні показники та хімічний склад молока. - C. 113-122.
  16. Ощипок І. М. Технологічні режими безпечної обробки м’ясної сировини під вакуумом. - C. 123-129.
  17. Красуля О. О., Олінчук В. П. Технологія плавлених сирів з використанням сухого сироваткового білкового концентрату. - C. 130-137.
  18. Применко В. Г., Геліх А. О., Головко М. П., Головко Т. М. Технологія кетчупу, збагаченого селеном. - C. 138-148.
  19. Паска М. З., Радзімовська О. В., Бурак М. І. Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення. - C. 149-155.
  20. Котляр Є. О., Вікуль С. І., Севастьянова О. В., Дец Н. О., Кручек О. А. Технологія косметичного лосьйону на основі водно-спиртового екстракту з мʼятки виноградного насіння. - C. 156-169.
  21. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Оптимальний підбір амінокислот для подолання білкового дефіциту. - C. 170-181.
  22. Кочубей-Литвиненко О. В., Білик О. А., Дубівко А. С., Висоцький О. О., Швець Д. П. Дослідження впливу електроіскрового оброблення на білки молочної сироватки. - C. 182-189.
  23. Борук С. Д. Антиоксидантна здатність та органолептичні характеристики кондитерських виробів з додаванням какао і керобів. - C. 190-197.
  24. До відома авторів. - C. 198-199.
2020
Т. 26
№ 5
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського