Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2020/26/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Українець А. І., Большак Ю. В., Маринін А. І., Каганов В. Я., Святненко Р. С. Вода: між довкіллям і життям. - C. 7-16.
- Пирог Т. П., Ключка Л. В., Ключка І. В., Антонюк С. І., Бахтій О. Л., Жалюк Д. В. Синергізм антимікробної активності суміші поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Aс-5017 з іншими біоцидними сполуками. - C. 17-25.
- Юнгін О. С., Майстренко Л. А., Ребрикова П. А., Дука І. В. Здатність штамів S. aureus формувати біоплівки на колагенових матрицях. - C. 26-31.
- Данилкович А. Г., Ліщук В. І. Формування гідрофобізованих шкіряних і хутрових матеріалів. - C. 32-40.
- Потапенко В. В., Скроцька О. І. Отримання практично цінних сполук з використанням рекомбінантних дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Частина 1: синтез етанолу, бутанолу та ізобутанолу. - C. 41-52.
- Касьяненко Л. М., Демидов І. М., Шеманська Є. І. Одержання мастил із жирової сировини. - C. 53-59.
- Бабанова О. І., Бабанов І. Г., Шевченко А. О. Інтенсифікація виробництва сухих тваринних кормів з метою удосконалення обладнання. - C. 60-64.
- Якимчук М. В., Гавва О. М., Кривопляс-Володіна Л. О., Токарчук С. В., Якимчук В. М. Вплив інерційних і геометричних параметрів вакумних захоплювальних пристроїв на допустиме зусилля утримання тарно-штучних вантажів. - C. 65-74.
- Соколенко А. І., Шевченко О. Ю., Костюк В. С., Літвинчук С. І. Інтенсифікація масопередачі в газорідинних системах. - C. 75-87.
- Юкало В. Г., Сторож Л. А., Семенишин Г. М. Протеоліз казеїнових фракцій ензимами лактококів. - C. 88-94.
- Іщенко В. М., Охмакевич А. М., Іщенко М. В., Панчук Т. К. Визначення йонного кальцію у вині. - C. 95-101.
- Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Касабова К. Р. Технологічно-апаратурне вдосконалення процесів виробництва купажованих плодово-ягідних напівфабрикатів. - C. 102-112.
- Белінська К. О., Фалендиш Н. О. Дослідження впливу температури сушіння на органолептичні показники та хімічний склад молока. - C. 113-122.
- Ощипок І. М. Технологічні режими безпечної обробки м’ясної сировини під вакуумом. - C. 123-129.
- Красуля О. О., Олінчук В. П. Технологія плавлених сирів з використанням сухого сироваткового білкового концентрату. - C. 130-137.
- Применко В. Г., Геліх А. О., Головко М. П., Головко Т. М. Технологія кетчупу, збагаченого селеном. - C. 138-148.
- Паска М. З., Радзімовська О. В., Бурак М. І. Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення. - C. 149-155.
- Котляр Є. О., Вікуль С. І., Севастьянова О. В., Дец Н. О., Кручек О. А. Технологія косметичного лосьйону на основі водно-спиртового екстракту з мʼятки виноградного насіння. - C. 156-169.
- Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Оптимальний підбір амінокислот для подолання білкового дефіциту. - C. 170-181.
- Кочубей-Литвиненко О. В., Білик О. А., Дубівко А. С., Висоцький О. О., Швець Д. П. Дослідження впливу електроіскрового оброблення на білки молочної сироватки. - C. 182-189.
- Борук С. Д. Антиоксидантна здатність та органолептичні характеристики кондитерських виробів з додаванням какао і керобів. - C. 190-197.
- До відома авторів. - C. 198-199.
| 2020 | Т. 26 | № 5
|
|
|
|