Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2020/26/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Ладанюк А. П., Власенко Л. О., Луцька Н. М., Смітюх Я. В., Бойко Р. О. Автоматизовані технологічні комплекси: сучасні методи, задачі аналізу та синтезу. Частина 1. Аналіз проблеми. - C. 7-16.
  4. Шишак А. В., Пупена О. М. Керування життєвим циклом людино-машинних інтерфейсів. - C. 17-27.
  5. Чумаченко С. М., Мошенський А. О., Савицька Я. А., Смолій В. В. Синтез оцінки стану складної системи методами кластеризації. - C. 28-34.
  6. Качанов П. О., Євсеєнко О. М., Півненко А. М. Автоматизована система керування мікрокліматом грибної ферми. - C. 35-43.
  7. Черепанський В. В., Грегірчак Н. М. Особливості технологічного процесу виробництва пробіотичного препарату на основі лактобацил. - C. 44-59.
  8. Пирог Т. П., Петренко Н. М., Палійчук О. І. Дія на мікроорганізми поверхнево-активних речовин, синтезованих Rhodococcus erythropolis ІМВ Ас-5017 на промислових відходах. - C. 60-69.
  9. Вискірко С. І., Скроцька О. І. Протипухлинна активність і деякі аспекти біотехнології мікробних протиракових метаболітів. - C. 70-83.
  10. Мельник А. О., Поліщук М. Р., Білько М. В. Реалізація проєктів Міжнародного банку реконструкції та розвитку в Україні. - C. 84-92.
  11. Бойко С. В., Дячук Я. С. Позиція державних банків у банківській системі України: аспект рентабельності. - C. 93-101.
  12. Strashynska L., Nikonenko A. Domestic market of confectionery products in the aspect of general world development trends. - C. 102-109.
  13. Скопенко Н. С., Євсєєва-Северина І. В. Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств. - C. 110-120.
  14. Ilchuk M., Radko V., Dmytruk M., Kucherenko V. Viticulture development in the enterprisesat the south of Ukraine. - C. 121-129.
  15. Курченко К. М., Грищенко Д. Г. Фактори і проблеми, що впливають на розвиток ділової кар’єри сучасної особистості. - C. 130-136.
  16. Буляндра О., Гапонич Л., Голенко І., Топал О. Перспективи використання палива з твердих побутових відходів на ТЕЦ цукрових заводів. - C. 137-146.
  17. Петренко В. П., Прядко М. О., Рябчук О. М., Цьось А. Л. Моделювання теплообміну у вільно стікаючих слаботурбулентних плівках рідини під час пароутворення. - C. 147-157.
  18. Стрельченко Л. В., Дубковецький І. В. Енергоефективність від впровадження конвективно-терморадіаційної сушильної установки з тепловим насосом. - C. 158-164.
  19. Соколенко А. І., Шевченко О. Ю., Васильківський К. В., Літвинчук С. І. Оцінка перспектив використання вторинних енергетичних ресурсів варильних відділень пивзаводів. - C. 165-176.
  20. Кирик И. М., Гуринова Т. А., Кирик А. В., Селех В. И. Исследование технологических параметров при выпечке заварных ржано-пшеничных хлебов в параконвекционных пекарных камерах. - C. 177-184.
  21. Любич В. В., Желєзна В. В., Єрємєєва О. А. Якість екструдату із зерна пшениці м’якої залежно від сорту та лінії. - C. 185-196.
  22. Авдєєва Л. Ю., Декуша Г. В., Жукотський Е. К. Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів. - C. 197-204.
  23. Москалюк О. Є., Гащук О. І., Бреус Н. М. Математико-статистична оцінка досліджених показників інноваційних м’ясних паштетів. - C. 205-213.
  24. Пасічний В. М., Хорунжа Т. О., Полумбрик М. М. Дослідження впливу пастеризації на органолептичні, реологічні та фізико-хімічні характеристики сосисок. - C. 214-221.
  25. Алєксєєнко М. С., Літвяк В. В., Сиса А. Г., Грабовська Е. В., Галенко О. О. Оптимізація технологічних режимів кислотного гідролізу картопляного крохмалю. - C. 222-233.
  26. Сімахіна Г. О., Камінська С. В. Стан і перспективи розвитку вітчизняного ринку заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів. - C. 234-242.
  27. Костенко Є. Є., Ганчук В. Д., Бутенко О. М. Моніторинг нітратів і заходи щодо їх зменшення у рослинній продукції. - C. 243-252.
  28. До відома авторів. - C. 253-254.
2020
Т. 26
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського