Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2018/24/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Савицька Н. М., Віхрова Л. Г. Визначення D-області стійкості дробових лінійних динамічних систем. - C. 7-15.
- Boyko R., Vlasenko L., Gladka M. Information technologies of integration of management methods by organizational and technical (technological) systems. - C. 16-25.
- Берегова Х. А., Сидор І. В., Никитюк Л. В., Пирог Т. П. Порівняльна характеристика поверхнево-активних речовин Nocardia vacciniі ІМВ В-7405 і препарату Фітолавін як засобів від бактеріозів. - C. 26-33.
- Скроцький С. О. Органовмісні відходи виробництва як субстрати для біосинтезу бутанолу бактеріями роду Clostridium. - C. 34-43.
- Труш Ю. Л., Заїнчковський А. О. Якість сировини на підприємствах хлібопекарської галузі: теоретичний і практичний аспект. - C. 44-51.
- Коняга А. В., Дунда С. П. Теоретичні підходи до визначення поняття розвитку підприємства. - C. 52-59.
- Головань О. О., Олійник О. М., Маркова С. В., Олійник М. О. Реалізація стратегії глокалізації на вітчизняному ринку харчових продуктів. - C. 60-67.
- Strashynska L., Strashynsky V. Consideration of consumer priorities at expenditure of domestic enterprises on external food markets. - C. 68-78.
- Пенчук Г. С. Оцінка результативності діяльності підприємств молочної галузі України. - C. 79-92.
- Микитенко Н. В., Дубініна В. В. Дослідження бізнес-процесів підприємств роздрібної торгівлі за допомогою методів якісного аналізу. - C. 93-103.
- Міненко М. А. Механізм адміністрування діяльності суб’єкта господарювання. - C. 104-111.
- Українець А. І., Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Аюрведичні та європейські канони здоров’я. - C. 112-121.
- Гудович О. Д., Заєць В. А. Забезпечення підготовки студентів у системі вищої освіти України з дисциплін "Безпека життєдіяльності" та "Цивільний захист". - C. 122-129.
- Cоколенко А. І., Шевченко О. Ю., Максименко І., Степанець О. І. Динамічні параметри процесів анаеробного бродіння. - C. 130-138.
- Сінат-Радченко Д. Є., Масліков М. М. Наближена оцінка термінів зберігання заморожених харчових продуктів. - C. 139-145.
- Нескуба О. О., Чепелюк О. М., Чепелюк О. О. Визначення параметрів теплового оброблення ковбаси вареної "Лікарська" в універсальній термокамері. - C. 146-153.
- Рачок В. В., Гудзенко В. С., Теличкун Ю. С., Теличкун В. І. Формування структури пшеничного тіста в процесі замішування. - C. 154-162.
- Галдінов М. В., Пешко В. А., Риндюк Д. В., Черноусенко О. Ю., Лементар С. Ю. CFD-моделювання процесу піролізного високотемпературного розкладання сировини рослинного походження у побутових твердопаливних котлах. - C. 163-174.
- Медвідь І. М., Шидловська О. Б., Доценко В. Ф. Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового хліба. - C. 175-186.
- Shevchenko A. Biochemical processes in the dough for diabetic bakery products, enriched with proteins and food fibers. - C. 187-194.
- Заморська І. Л. Анатомічна будова заморожених ягід суниці залежно від попередньої обробки. - C. 195-201.
- Гніцевич В. А., Гончар Ю. М. Дослідження процесу ферментолізу м’якоті гарбуза. - C. 202-208.
- Устименко І. М., Корх Н. С., Тетеріна С. М., Поліщук Г. Є. Аналіз мікробіологічних показників харчових емульсій. - C. 209-215.
- Мудрак Т. О., Куц А. М., Ковальчук С. С., Боярчук Я. А. Cелекція та скринінг рас спиртових дріжджів при зброджуванні високонцентрованого сусла з крохмалевмісної сировини. - C. 216-224.
- Москалюк О. Є. Дослідження термінів зберігання м’ясних паштетів функціонального призначення. - C. 225-231.
- Кравченко М. Ф., Михайлик В. С., Ярошенко Н. Ю. Технологія пісочного печива з пектином. - C. 232-237.
- Олійник С. І., Прибильський В. Л., Самченко І. О., Тарасюк Л. А. Застосування природних мінеральних матеріалів у механічному очищенні води для напоїв. - C. 238-246.
- Долінський А. А., Ободович О. М., Сидоренко В. В., Гусятинська Н. А. Реалії cьогодення та перспективи майбутнього підготовки питної і технологічної води. - C. 247-255.
- До відома авторів.
| 2018 | Т. 24 | № 2
|
|
|
|