Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2018/24/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Савицька Н. М., Віхрова Л. Г. Визначення D-області стійкості дробових лінійних динамічних систем. - C. 7-15.
  4. Boyko R., Vlasenko L., Gladka M. Information technologies of integration of management methods by organizational and technical (technological) systems. - C. 16-25.
  5. Берегова Х. А., Сидор І. В., Никитюк Л. В., Пирог Т. П. Порівняльна характеристика поверхнево-активних речовин Nocardia vacciniі ІМВ В-7405 і препарату Фітолавін як засобів від бактеріозів. - C. 26-33.
  6. Скроцький С. О. Органовмісні відходи виробництва як субстрати для біосинтезу бутанолу бактеріями роду Clostridium. - C. 34-43.
  7. Труш Ю. Л., Заїнчковський А. О. Якість сировини на підприємствах хлібопекарської галузі: теоретичний і практичний аспект. - C. 44-51.
  8. Коняга А. В., Дунда С. П. Теоретичні підходи до визначення поняття розвитку підприємства. - C. 52-59.
  9. Головань О. О., Олійник О. М., Маркова С. В., Олійник М. О. Реалізація стратегії глокалізації на вітчизняному ринку харчових продуктів. - C. 60-67.
  10. Strashynska L., Strashynsky V. Consideration of consumer priorities at expenditure of domestic enterprises on external food markets. - C. 68-78.
  11. Пенчук Г. С. Оцінка результативності діяльності підприємств молочної галузі України. - C. 79-92.
  12. Микитенко Н. В., Дубініна В. В. Дослідження бізнес-процесів підприємств роздрібної торгівлі за допомогою методів якісного аналізу. - C. 93-103.
  13. Міненко М. А. Механізм адміністрування діяльності суб’єкта господарювання. - C. 104-111.
  14. Українець А. І., Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Аюрведичні та європейські канони здоров’я. - C. 112-121.
  15. Гудович О. Д., Заєць В. А. Забезпечення підготовки студентів у системі вищої освіти України з дисциплін "Безпека життєдіяльності" та "Цивільний захист". - C. 122-129.
  16. Cоколенко А. І., Шевченко О. Ю., Максименко І., Степанець О. І. Динамічні параметри процесів анаеробного бродіння. - C. 130-138.
  17. Сінат-Радченко Д. Є., Масліков М. М. Наближена оцінка термінів зберігання заморожених харчових продуктів. - C. 139-145.
  18. Нескуба О. О., Чепелюк О. М., Чепелюк О. О. Визначення параметрів теплового оброблення ковбаси вареної "Лікарська" в універсальній термокамері. - C. 146-153.
  19. Рачок В. В., Гудзенко В. С., Теличкун Ю. С., Теличкун В. І. Формування структури пшеничного тіста в процесі замішування. - C. 154-162.
  20. Галдінов М. В., Пешко В. А., Риндюк Д. В., Черноусенко О. Ю., Лементар С. Ю. CFD-моделювання процесу піролізного високотемпературного розкладання сировини рослинного походження у побутових твердопаливних котлах. - C. 163-174.
  21. Медвідь І. М., Шидловська О. Б., Доценко В. Ф. Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового хліба. - C. 175-186.
  22. Shevchenko A. Biochemical processes in the dough for diabetic bakery products, enriched with proteins and food fibers. - C. 187-194.
  23. Заморська І. Л. Анатомічна будова заморожених ягід суниці залежно від попередньої обробки. - C. 195-201.
  24. Гніцевич В. А., Гончар Ю. М. Дослідження процесу ферментолізу м’якоті гарбуза. - C. 202-208.
  25. Устименко І. М., Корх Н. С., Тетеріна С. М., Поліщук Г. Є. Аналіз мікробіологічних показників харчових емульсій. - C. 209-215.
  26. Мудрак Т. О., Куц А. М., Ковальчук С. С., Боярчук Я. А. Cелекція та скринінг рас спиртових дріжджів при зброджуванні високонцентрованого сусла з крохмалевмісної сировини. - C. 216-224.
  27. Москалюк О. Є. Дослідження термінів зберігання м’ясних паштетів функціонального призначення. - C. 225-231.
  28. Кравченко М. Ф., Михайлик В. С., Ярошенко Н. Ю. Технологія пісочного печива з пектином. - C. 232-237.
  29. Олійник С. І., Прибильський В. Л., Самченко І. О., Тарасюк Л. А. Застосування природних мінеральних матеріалів у механічному очищенні води для напоїв. - C. 238-246.
  30. Долінський А. А., Ободович О. М., Сидоренко В. В., Гусятинська Н. А. Реалії cьогодення та перспективи майбутнього підготовки питної і технологічної води. - C. 247-255.
  31. До відома авторів.
2018
Т. 24
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського