Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2017/23/6<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Ладанюк А. П., Луцька Н. М., Кишенько В. Д., Смітюх Я. В., Шумигай Д. А. Комплексування методів теорії керування в системах автоматизації технологічних об’єктів. Частина 2. Приклади. - C. 7-20.
  4. Лисенко В. П., Заєць Н. А., Опришко О. О., Комарчук Д. С. Статистичний аналіз оптичних образів об’єктів рослинних насаджень. - C. 21-27.
  5. Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Сич М. А. Моделювання оптимального автоматичного керування процесом біологічної очистки забруднених вод регуляторами дробового порядку. - C. 28-35.
  6. Володченкова Н. В., Накемпій О. К. Дослідження стану повітря робочої зони кондитерів. - C. 36-41.
  7. Харченко Є. В., Скроцька О. І., Пенчук Ю. М., Боднар О. В. Препарати фактора некрозу пухлин: характеристика, способи отримання та модифікації. - C. 42-48.
  8. Міненко М. А. Невизначеність інституційного середовища для сталого розвитку переробної промисловості України. - C. 49-57.
  9. Березянко Т. В. Соціально-трудові практики підприємств харчової промисловості. - C. 58-67.
  10. Шевченко О. Ю., Cоколенко А. І., Степанець О. І., Бойко О. О., Вінніченко І. М. Динаміка перехідних процесів у системах анаеробного бродіння. - C. 68-76.
  11. Хитрий Я. С., Пономаренко В. В. Дослідження ежекторів з компактним і диспергованим струменем рідини для сульфітаторів у цукровій промисловості. - C. 77-85.
  12. Ступак Ю. О., Васильківський К. В. Інтенсивні технології енерго- і масообміну при стерилізації харчової продукції. - C. 86-91.
  13. Мірошник В. О., Кіктєв М. О. Дослідження впливу характеристик зволоженого корму на параметри передатної функції об’єкта керування. - C. 92-100.
  14. Бржезицький В. О., Лапоша М. Ю., Маслюченко І. М., Хомініч В. І. Удосконалення високовольтних лінійних скляних ізоляторів. - C. 101-111.
  15. Король А. М., Літвинчук С. І., Гуцало І. В., Вишняк В. В. Тунельна прозорість графенової симетричної двобар’єрної структури з бар’єрами швидкості Фермі. - C. 112-118.
  16. Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В. Оцінка мікробіологічної чистоти заморожених і дефростованих ягід. - C. 119-126.
  17. Оболкіна В. І., Носенко Т. Т., Дзигар О. О., Рахметов Д. Б. Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчас¬тої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекера з подовженим терміном придатності. - C. 127-137.
  18. Бортнічук О. В., Доценко В. Ф., Цирульнікова В. В. Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті з пшеничними висівками і сухою молочною сироваткою. - C. 138-148.
  19. Грек О. В., Онопрійчук О. О., Тимчук А. В., Овсієнко К. В. Визначення показників якості альбумінної пасти з клітковиною. - C. 149-157.
  20. Рожно О. В., Юрчак В. Г., Рак В. П. Дослідження харчової, біологічної цінності та перетравлюваності безглютенових макаронних виробів з кукурудзяного борошна. - C. 158-168.
  21. Дробот В. І., Михонік Л. А., Грищенко А. М. Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба із суміші рисового та кукурудзяного борошна. - C. 169-175.
  22. Скочко О. І., Кишенько І. І. Вивчення кріопротекторних властивостей харчових волокон у складі м’ясних фаршевих систем. - C. 176-181.
  23. Пешук Л. В., Горбач О. Я. Розробка комплексної білково-мінерально-вуглеводної добавки на основі білків тваринного походження. - C. 182-191.
  24. Дорохович А. М., Петренко М. М. Вплив зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів на процес термооброблення затяжного печива спеціального призначення. - C. 192-198.
  25. Гусятинська Н. А., Нечипор Т. М. Ефективність сучасних дезінфектантів при переробленні цукрових буряків, уражених бактеріями роду Leuconostoc. - C. 199-206.
  26. Бессараб О. С., Писарєв М. Г., Бандуренко Г. М. Розроблення технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі. - C. 207-212.
  27. Українець А. І., Булій Ю. В., Шиян П. Л., Куц А. М. Ресурсо- та енергозберігаюча технологія ректифікованого етилового спирту. - C. 213-218.
  28. Шаркова Н. О., Жукотський Е. К., Декуша Г. В., Костянець Л. О. Дослідження динамічної в’язкості водної супензії плодового тіла гриба шиїтаке. - C. 219-225.
  29. Майборода О. І., Сімурова Н. В., Ковальова С. О., Брицун В. М. Синтез 2-(4'-піпери-дилметил)-2,3-дигідро-1Н-бензо|de|ізохінолін-1,3-діону та його N-похідних. - C. 226-232.
  30. Зміст журналу "Наукові праці Національного університету харчових технологій" за 2017 рік. - C. 233-251.
  31. До відома авторів. - C. 252.
2017
Т. 23
№ 6
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського