Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2015/21/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Автоматизація

  4. Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Слєзенко А. М. Дослідження динаміки мінімаксного керування і спостереження температурного режиму пекарної камери. - C. 7-14.
  5. Безпека харчових продуктів

  6. Гуменюк Г. Д., Слива Ю. В. Стандарти на харчові продукти та їх гармонізація з міжнародними і європейськими вимогами. - C. 15-21.
  7. Біотехнологія, мікробіологія

  8. Панасюк К. В., Пирог Т. П. Вплив позаклітинних метаболітів Rhodococcus erythropolis IMB AС-5017, Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 та Nocardia vacinii IMB B-7405 на фітопатогенні бактерії Pseudomonas syringae pv. coronafaciens IKM B-1154. - C. 22-28.
  9. Салюк А. І., Жадан С. О., Шаповалол Є. Б. Напівбезперервне метанове бродіння курячого посліду в термофільному режимі. - C. 29-35.
  10. Економіка і соціальний розвиток

  11. Лисенко О. А. Аналіз взаємозв’язку показників самозабезпеченості і збалансованості споживання основних видів продукції харчування в Україні. - C. 36-42.
  12. Котков С. В. Економічні засади визначення доданої вартості в цукровій промисловості України. - C. 43-52.
  13. Березянко Т. В. Оцінка рівня добропорядної практики в олігопольному ядрі оліє-жирового комплексу. - C. 53-61.
  14. Ніколаєнко С. М. Теоретичні аспекти і передумови створення кластеру молочної промисловості. - C. 62-69.
  15. Якимчук Т. В. Розвиток і стан підприємств плодоовочеконсервної галузі України в контексті забезпечення продовольчої безпеки. - C. 70-77.
  16. Соломчук Л. М. Дослідження сучасного стану сировинної бази і ринку м’ясної продукції в Україні. - C. 78-85.
  17. Інформаційні технології

  18. Makovetska S., Seidykh O., Fomenko I. Solution of heat equation stationary problem. - C. 86-92.
  19. Менеджмент і стратегічне управління

  20. Яровий Л. В. Теоретичні підходи до оцінювання інформаційних ресурсів. - C. 93-99.
  21. Момот Л. В. Розвиток факторингу в Україні. - C. 100-107.
  22. Корж Н. В., Юрій Е. О. Функції і характеристики фінансового капіталу як складової капіталу корпорації. - C. 108-114.
  23. Осадчук О. П. Світові тенденції впровадження систем управління якістю відповідно до вимог ISO 9001. - C. 115-121.
  24. Охорона праці

  25. Євтушенко О. В. Комплекс засобів автоматизації управління охороною праці для підприємств харчової промисловості. - C. 122-131.
  26. Процеси і апарати харчових виробництв

  27. Юхно М. І., Захаревич В. Б., Куєвда В. П., Куєвда Ю. В. Електромагнітний сепаратор барабанного типу. - C. 132-138.
  28. Погорілий Т. М. Об’ємна геометрична модель міжкристального розчину сахарози в системі комірок кристали цукру–міжкристальні розчини сахарози–парова бульбашка. - C. 139-150.
  29. Цуркан О. В., Герасимов О. О., Полєвода Ю. А., Риман Т. І., Станіславчук О. В. Узагальнення кінетики першого періоду фільтраційного зневоднення свіжоочищеного насіння гарбуза з вібраційно-пневматичною активацією. - C. 151-159.
  30. Ратушна І. І. Дослідження шнекових екструдерів для виробництва сухих сніданків. - C. 160-167.
  31. Тепло- і енергопостачання

  32. Прядко М. О., Глоба О. В., Форсюк А. В., Глоба В. З. Плівкові течії в трубах випарних апаратів для яблучного соку. - C. 168-175.
  33. Технології гостинності

  34. Руднєва М. Г., Ємцев В. І., Басюк Д. І. Винний туризм Молдови. - C. 176-182.
  35. Харчові технології

  36. Прісс О. П. Формування біологічно-активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів. - C. 183-189.
  37. Сімахіна І. О., Гойко І. Ю. Виробництво сухого грибного напівфабрикату для збагачення харчових раціонів. - C. 190-196.
  38. Маєвська Т. М. Амінокислотна сбалансованість білків промитих рибних фаршів. - C. 197-202.
  39. Малежик І. Ф., Бандуренко Г. М., Писарєв М. Г., Мисюра Т. Г. Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі. - C. 203-210.
  40. Сильчук Т. А., Назар М. І., Карпенко Т. С., Доценко В. Ф. Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті. - C. 211-216.
  41. Бондарєва В. Й., Манк В. В., Мірошников О. М. Отримання ліпідного комплексу з фолікулярних яєць курей методом осадження гексаном. - C. 217-222.
  42. Сабадаш Н. І., Грабовська О. В. Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю ферментним препаратом β-амілази. - C. 223-230.
  43. Королюк Т. А., Усатюк С. І., Попова А. В. Технологія олії з волоського горіха з використанням ферментних препаратів. - C. 231-234.
  44. Волнянська О. В., Ткач В. І., Подобій О. В., Толстенко Ю. В. Визначення тіабендазолу в субстанції харчової добавки Е233 і харчових продуктах електрохімічними методами. - C. 235-247.
  45. До відома авторів. - C. 246.
2015
Т. 21
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського