Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2015/21/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Автоматизація
- Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Слєзенко А. М. Дослідження динаміки мінімаксного керування і спостереження температурного режиму пекарної камери. - C. 7-14.
Безпека харчових продуктів
- Гуменюк Г. Д., Слива Ю. В. Стандарти на харчові продукти та їх гармонізація з міжнародними і європейськими вимогами. - C. 15-21.
Біотехнологія, мікробіологія
- Панасюк К. В., Пирог Т. П. Вплив позаклітинних метаболітів Rhodococcus erythropolis IMB AС-5017, Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 та Nocardia vacinii IMB B-7405 на фітопатогенні бактерії Pseudomonas syringae pv. coronafaciens IKM B-1154. - C. 22-28.
- Салюк А. І., Жадан С. О., Шаповалол Є. Б. Напівбезперервне метанове бродіння курячого посліду в термофільному режимі. - C. 29-35.
Економіка і соціальний розвиток
- Лисенко О. А. Аналіз взаємозв’язку показників самозабезпеченості і збалансованості споживання основних видів продукції харчування в Україні. - C. 36-42.
- Котков С. В. Економічні засади визначення доданої вартості в цукровій промисловості України. - C. 43-52.
- Березянко Т. В. Оцінка рівня добропорядної практики в олігопольному ядрі оліє-жирового комплексу. - C. 53-61.
- Ніколаєнко С. М. Теоретичні аспекти і передумови створення кластеру молочної промисловості. - C. 62-69.
- Якимчук Т. В. Розвиток і стан підприємств плодоовочеконсервної галузі України в контексті забезпечення продовольчої безпеки. - C. 70-77.
- Соломчук Л. М. Дослідження сучасного стану сировинної бази і ринку м’ясної продукції в Україні. - C. 78-85.
Інформаційні технології
- Makovetska S., Seidykh O., Fomenko I. Solution of heat equation stationary problem. - C. 86-92.
Менеджмент і стратегічне управління
- Яровий Л. В. Теоретичні підходи до оцінювання інформаційних ресурсів. - C. 93-99.
- Момот Л. В. Розвиток факторингу в Україні. - C. 100-107.
- Корж Н. В., Юрій Е. О. Функції і характеристики фінансового капіталу як складової капіталу корпорації. - C. 108-114.
- Осадчук О. П. Світові тенденції впровадження систем управління якістю відповідно до вимог ISO 9001. - C. 115-121.
Охорона праці
- Євтушенко О. В. Комплекс засобів автоматизації управління охороною праці для підприємств харчової промисловості. - C. 122-131.
Процеси і апарати харчових виробництв
- Юхно М. І., Захаревич В. Б., Куєвда В. П., Куєвда Ю. В. Електромагнітний сепаратор барабанного типу. - C. 132-138.
- Погорілий Т. М. Об’ємна геометрична модель міжкристального розчину сахарози в системі комірок кристали цукру–міжкристальні розчини сахарози–парова бульбашка. - C. 139-150.
- Цуркан О. В., Герасимов О. О., Полєвода Ю. А., Риман Т. І., Станіславчук О. В. Узагальнення кінетики першого періоду фільтраційного зневоднення свіжоочищеного насіння гарбуза з вібраційно-пневматичною активацією. - C. 151-159.
- Ратушна І. І. Дослідження шнекових екструдерів для виробництва сухих сніданків. - C. 160-167.
Тепло- і енергопостачання
- Прядко М. О., Глоба О. В., Форсюк А. В., Глоба В. З. Плівкові течії в трубах випарних апаратів для яблучного соку. - C. 168-175.
Технології гостинності
- Руднєва М. Г., Ємцев В. І., Басюк Д. І. Винний туризм Молдови. - C. 176-182.
Харчові технології
- Прісс О. П. Формування біологічно-активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів. - C. 183-189.
- Сімахіна І. О., Гойко І. Ю. Виробництво сухого грибного напівфабрикату для збагачення харчових раціонів. - C. 190-196.
- Маєвська Т. М. Амінокислотна сбалансованість білків промитих рибних фаршів. - C. 197-202.
- Малежик І. Ф., Бандуренко Г. М., Писарєв М. Г., Мисюра Т. Г. Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі. - C. 203-210.
- Сильчук Т. А., Назар М. І., Карпенко Т. С., Доценко В. Ф. Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті. - C. 211-216.
- Бондарєва В. Й., Манк В. В., Мірошников О. М. Отримання ліпідного комплексу з фолікулярних яєць курей методом осадження гексаном. - C. 217-222.
- Сабадаш Н. І., Грабовська О. В. Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю ферментним препаратом β-амілази. - C. 223-230.
- Королюк Т. А., Усатюк С. І., Попова А. В. Технологія олії з волоського горіха з використанням ферментних препаратів. - C. 231-234.
- Волнянська О. В., Ткач В. І., Подобій О. В., Толстенко Ю. В. Визначення тіабендазолу в субстанції харчової добавки Е233 і харчових продуктах електрохімічними методами. - C. 235-247.
- До відома авторів. - C. 246.
| 2015 | Т. 21 | № 2
|
|
|
|