Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69836:Технол./2016/236<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України
: зб. наук. пр..- Київ. Серія, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Tehnologiya vyrobnitstva i pererobky produktsiyi tvarynnytstva

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Вінничук Д. Т., Гончаренко І. В. Микола Васильович Штомпель – видатний селекціонер і генетик, учений в галузі вівчарства. - C. 9-14.
  4. Вдовенко Н. М. Глобальні тенденції формування біологічних активів у вівчарстві. - C. 15-22.
  5. Грищенко Н. П., Марченко І. О. Розвиток галузі козівництва України в умовах євроінтеграції. - C. 23-29.
  6. Ібатуллін І. І., Пабат В. О., Туринський В. М. Стан та шляхи підвищення експортного потенціалу галузі вівчарства України. - C. 30-45.
  7. Ponomarenko N. P., Melnyk V. V., Bazyvolyak S. M. Current situation in the field of production of poultry products in Ukraine. - C. 46-53.
  8. Агій В. М., Гончаренко І. В., Гуленко М. П. Комплексна кормова добавка в раціонах вівцематок як фактор оптимізації метаболічних процесів та їх відтворення. - C. 54-63.
  9. Ібатуллін І. І., Отченашко В. В. Ефективність вирощування перепелів за регулювання норм кальцієвого і фосфорного живлення. - C. 64-76.
  10. Кайсын Л. Г., Вранчан В. Г., Гросу Н. В. Влияние использования иммуномодулирующего препарата на продуктивность и показатели крови молодняка свиней. - C. 77-91.
  11. Линник В. С., Зубкова Ю. С., Лихтер Н. И. Влияние ароматизатора карамель–ваниль на микроструктуру внутренних органов свиней при выращивании на мясо. - C. 91-100.
  12. Оріщук О. С., Цап С. В., Рубан Н. О. Вплив кормових добавок за різного вмісту пальмового жиру на вітамінний та ліпідний склад яєць курей-несучок. - C. 100-109.
  13. Богданова Н. В. Оцінка вмісту поту і відношення піт : жир у вовні ярок асканійської тонкорунної породи овець за рангами селекційної диференціації. - C. 110-115.
  14. Бойко О. В., Коропець Л. А. Спермопродуктивність і фізіологічні та морфологічні параметри сперми голштинських бугаїв. - C. 116-121.
  15. Гавриш О. М. Відтворювальна здатність американської норки в умовах центрального регіону України. - C. 121-130.
  16. Глушак І. І. Оцінка жвавості і лінійного росту жеребців орловської рисистої породи вітчизняної селекції. - C. 130-138.
  17. Гончар О. Ф. Вплив конституції на продуктивні якості кролематок. - C. 138-145.
  18. Жарук П. Г., Заруба К. В. М’ясна продуктивність молодняку овець цигайської породи та помісей з асканійськими кросбредами. - C. 146-154.
  19. Корх І. В., Бойко Н. В. Морфологічний склад, біохімічні показники та стан природної резистентності крові баранчиків різних генотипів. - C. 155-162.
  20. Маценко М. І. Лінійний ріст помісних свиней із різною тривалістю ембріонального розвитку. - C. 162-169.
  21. Микитюк В. В. Генетико-селекційні параметри інтродукції овець з урахуванням взаємодії "генотип – середовище". - C. 169-181.
  22. Мороз В. А., Туринский В. М. Классификация мериносов по кожным складкам. - C. 182-190.
  23. Нежлукченко Н. В. Оцінка загальної та специфічної адаптаційної здатності овець різного походження. - C. 190-199.
  24. Нежлукченко Т. І. Основні напрямки підвищення ефективності галузі вівчарства. - C. 200-206.
  25. Осадчий С. А. Генеалогія коней чистокровної верхової породи – переможців традиційних призів. - C. 206-212.
  26. Папакіна Н. С., Архангельська М. В. Залежність фізіологічних та гістологічних показників шкіри овець від лінійної належності. - C. 213-221.
  27. Пилипчук О. С., Шеремета В. І. Біохімічні показники крові свиноматок за використання метаболічного препарату нейротропної дії. - C. 221-228.
  28. Піщан І. С. Екстер’єрно-конституційні особливості швіцьких корів різного екологічного походження. - C. 229-244.
  29. Подоба Б. Є., Бірюкова О. Д. Генетичні фактори формування адаптації у великої рогатої худоби. - C. 244-253.
  30. Помітун І. А., Паньків Л. П., Безвесільна А. В., Помітун Л. І. Продуктивність овець різних генотипів у зв’язку з типом їх народження та періодом ембріонального інеонатального розвитку. - C. 253-260.
  31. Похил В. І., Похил О. М. Біологічні особливості та адаптаційна здатність овець породи олібс. - C. 261-268.
  32. Себа М. В., Шеремета В. І., Хоменко М. О. Біохімічні показники крові корів при застосуванні препарату "КВАТРОНАН SE" та карбоксилатів харчових кислот. - C. 268-275.
  33. Стапай П. В., Гавриляк В. В., Стахів Н. П., Параняк Н. М. Біохімічні показники молока вівцематок української гірськокарпатської породи і породи прекос. - C. 276-285.
  34. Тимофійшин І. І., Димчук А. В. Настриги та фізико-механічні властивості вовни помісних ярок північнокавказької м'ясо-вовнової породи овець. - C. 286-294.
  35. Угнівенко А. М. Морфологічний склад півтуш бугайців української м'ясної породи за анатомічними її частинами. - C. 295-299.
  36. Антонюк Т. А., Перепльотова Є. О. Сезонні зміни санітарних та якісних показників товарного молока. - C. 300-308.
  37. Вечеря Ю. О. Морфологічні та інкубаційні якості яєць м’ясного кросу курей. - C. 309-315.
  38. Гейсун А. А., Степченко Л. М. Дослідження росту та розвитку вермикультури за впливу гуміліду. - C. 316-325.
  39. Гончарик О. А. Морфологічні якості яєць за подовження термінів використання курей батьківського стада. - C. 325-332.
  40. Засуха Ю. В., Повозніков М. Г., Грищенко С. М., Повод М. Г., Ткачук О. Д. Санітарно-гігієнічні детермінанти відтворних властивостей свиноматок та резистентності поросят. - C. 333-342.
  41. Носевич Д. К. Поведінка корів на доїльному майданчику. - C. 343-348.
  42. Сахацький М. І., Абдуллаєва Е. С. Товарна цінність лапок залежно від технології вирощування на м'ясо курчат спеціалізованих кросів. - C. 348-354.
  43. Угнівенко А. М., Kрук О. П. Оцінювання м’ясної продуктивності бугайців залежно від віку перед забоєм. - C. 354-361.
  44. Угнівенко А. М., Крук О. П. Оцінювання м’ясної продуктивності бугайців залежно від приростів живої маси. - C. 361-367.
  45. Яковчук В. С. Порівняльна оцінка інтенсивної відгодівлі та нагулу молодняку овець асканійської тонкорунної породи. - C. 368-378.
  46. Вихідні дані. - C. 379.
2016
Вип. 236
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського