Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2022/30<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівського торговельно-економічного університету
: зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки
Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Теорія та практика сучасного матеріалознавства та товарознавства

  4. Доманцевич Н. І., Яцишин Б. П. Теоретичні аспекти процесів старіння полімерних матеріалів. - C. 5-13.
  5. Карпеченко А. А., Бобров М. М., Лимар О. О. Формування алюмінієвих композиційних електродугових покриттів з додаванням червоного шламу. - C. 14-21.
  6. Решетило Л. І. Формування вуглеводневого та білкового складу часнику при вегетації в зоні Західного Лісостепу України. - C. 22-28.
  7. Інноваційні технології легкої промисловості

  8. Березовський Ю. В., Кузьміна Т. О. Аналіз інноваційної технології переробки сировини луб’яних культур. - C. 29-36.
  9. Попович Н. І., Шумський О. В., Швець О. М., Беднарчук М. С., Стефаник М. П. Соціально-економічна ефективність від впровадження у виробництво нового різновиду взуття для туризму. - C. 37-44.
  10. Сучасні напрями розвитку технології харчових виробництв

  11. Давидович О. Я., Спринь Х. Р. Методи визначення концентрації молочної кислоти у харчових продуктах. - C. 45-52.
  12. Ощипок І. М. Розроблення архітектури програмного забезпечення та інтерфейсу користувача у технології м’ясних виробництв. - C. 53-59.
  13. Сукманов В. А., Супрун А. В. Використання екстракту лушпиння цибулі в технології пшеничного хліба. - C. 60-67.
2022
Вип. 30
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського