Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2022/29<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівського торговельно-економічного університету
: зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки
Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Теорія та практика сучасного матеріалознавства та товарознавства

  4. Височанська О. В. Використання методів сенсорного аналізу для оцінки якості пластикового посуду. - C. 5-12.
  5. Казимиренко Ю. О., Дрозд О. В. Системно-аналітичний підхід до підвищення ефективності рециклінгу виробничих скляних відходів. - C. 13-20.
  6. Пушкар Г. О., Пахолюк О. В., Галик І. С., Семак Б. Д. Ключова роль стандартизації нанопродукції в процесі її комерціалізації в Україні. - C. 21-29.
  7. Інноваційні технології легкої промисловості

  8. Лебединець В. Т. Досягнення і перспективи розвитку інтелектуальних упаковок. - C. 30-38.
  9. Мартиросян І. А., Пахолюк О. В., Голодюк Г. І. Дослідження світлостійкості волокнистої основи бавовняно-поліестерових тканин з біоцидною обробкою. - C. 39-45.
  10. Сучасні напрями розвитку технології харчових виробництв

  11. Бужанська М. В. Фізико-хімічні властивості гідроколоїдів – перевага їх використання у вегетаріанських стравах. - C. 46-52.
  12. Гіренко Н. І., Крамаренко Д. П., Дуб В. В. Дослідження впливу кріостабілізуючих добавок на мікроструктурні показники фаршу з м’ясом та рослинними гідробіонтами під час заморожування-розморожування. - C. 53-58.
  13. Ощипок І. М. Класифікаційні ознаки свинячого м’яса з різним ходом автолізу та методи усунення його нестабільної якості під час переробки. - C. 59-65.
  14. Романовська О. Л. Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном "Здоров’я". - C. 66-69.
  15. Федорів В. М., Підлісний В. В., Семенов О. М., Єрменчук О. О. Обґрунтування впливу інтенсифікації процесу просіювання на адгезійні властивості сипких матеріалів. - C. 70-76.
  16. Ярошенко Н. Ю. Дослідження флавоноїдних сполук у фітопорошку із гірчака зміїного та можливість його використання в борошняних кондитерських виробах. - C. 77-81.
  17. Проблеми і перспективи системи регулювання якості харчових продуктів

  18. Лозова Т. М. Наукові розробки з поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна. - C. 82-88.
2022
Вип. 29
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського