Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2022/29<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівського торговельно-економічного університету : зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences- Титул.
- Зміст.
Теорія та практика сучасного матеріалознавства та товарознавства
- Височанська О. В. Використання методів сенсорного аналізу для оцінки якості пластикового посуду. - C. 5-12.
- Казимиренко Ю. О., Дрозд О. В. Системно-аналітичний підхід до підвищення ефективності рециклінгу виробничих скляних відходів. - C. 13-20.
- Пушкар Г. О., Пахолюк О. В., Галик І. С., Семак Б. Д. Ключова роль стандартизації нанопродукції в процесі її комерціалізації в Україні. - C. 21-29.
Інноваційні технології легкої промисловості
- Лебединець В. Т. Досягнення і перспективи розвитку інтелектуальних упаковок. - C. 30-38.
- Мартиросян І. А., Пахолюк О. В., Голодюк Г. І. Дослідження світлостійкості волокнистої основи бавовняно-поліестерових тканин з біоцидною обробкою. - C. 39-45.
Сучасні напрями розвитку технології харчових виробництв
- Бужанська М. В. Фізико-хімічні властивості гідроколоїдів – перевага їх використання у вегетаріанських стравах. - C. 46-52.
- Гіренко Н. І., Крамаренко Д. П., Дуб В. В. Дослідження впливу кріостабілізуючих добавок на мікроструктурні показники фаршу з м’ясом та рослинними гідробіонтами під час заморожування-розморожування. - C. 53-58.
- Ощипок І. М. Класифікаційні ознаки свинячого м’яса з різним ходом автолізу та методи усунення його нестабільної якості під час переробки. - C. 59-65.
- Романовська О. Л. Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном "Здоров’я". - C. 66-69.
- Федорів В. М., Підлісний В. В., Семенов О. М., Єрменчук О. О. Обґрунтування впливу інтенсифікації процесу просіювання на адгезійні властивості сипких матеріалів. - C. 70-76.
- Ярошенко Н. Ю. Дослідження флавоноїдних сполук у фітопорошку із гірчака зміїного та можливість його використання в борошняних кондитерських виробах. - C. 77-81.
Проблеми і перспективи системи регулювання якості харчових продуктів
- Лозова Т. М. Наукові розробки з поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна. - C. 82-88.
| 2022 | | Вип. 29
|
|
|
|