Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2021/28<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівського торговельно-економічного університету
: зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки
Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Інноваційні технології легкої промисловості

  4. Березовський Ю. В., Кузьміна Т. О. Перспективи розвитку інноваційних технологій переробки луб’яних культур. - C. 5-12.
  5. Бліщ Р. О., Петришин Н. З. Енергозберігаючі технології приготування пивного сусла. - C. 13-17.
  6. Сучасні напрями розвитку технології харчових виробництв

  7. Горач О. О., Домбровська О. П. Використання насіння льону олійного та конопель у харчовій промисловості. - C. 18-22.
  8. Давидович О. Я., Ощипок І. М. Удосконалення технології печива пісочного із нетрадиційними добавками. - C. 23-29.
  9. Мусій Л. Я., Цісарик О. І., Сливка І. М. Розроблення технології йогурту, збагаченого селеном. - C. 30-36.
  10. Ощипок І. М., Палько Н. С. Використання пастернаку у крафтовому кондитерському виробництві. - C. 37-42.
  11. Cвідло К. В., Карпенко Л. К., Пересічна С. М., Мамченко Л. Є. Технологія комбінованих фаршевих виробів із м’яса птиці оздоровчого призначення. - C. 43-51.
  12. Степанькова Г. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Болховітіна О. І., Горобець І. С. Перспективи використання горохового борошна в технології пончиків. - C. 52-58.
  13. Шелудько В. М. Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності. - C. 59-65.
  14. Сучасні проблеми експертизи, регулювання та безпеки господарських систем

  15. Шинкарук М. В., Найдьонова С. В. Аналіз стану сировинної бази м’ясопереробної галузі. - C. 66-70.
2021
Вип. 28
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського