Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2021/27<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівського торговельно-економічного університету
: зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки
Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Актуальні питання наукового та практичного матеріалознавства

  4. Доманцевич Н. І., Яцишин Б. П. Застосування полімерних плівок з інгібіторами корозії для тимчасового захисту металовиробів. - C. 7-14.
  5. Теорія та практика сучасного матеріалознавства та товарознавства

  6. Соколова Є. Б. Дослідження показників якості замороженого напівфабрикату для смузі. - C. 15-21.
  7. Проблеми та перспективи розвитку легкої промисловості

  8. Дурач В. М., Малиневський В. В., Ткачук П. В., Ніколайчук Л. Г. Основні вимоги до військової форми та шляхи покращення її властивостей в аспекті підвищення захисту воїнів. - C. 22-26.
  9. Перспективні напрями розробки обладнання та розвитку інформаційних технологій

  10. Досенко С. Д. Технічний захист інформації. Основні проблеми та способи їх вирішення. - C. 27-32.
  11. Сучасні напрями розвитку технології харчових виробництв

  12. Колесніченко С. Л., Салавеліс А. Д., Павловський С. М., Поплавська С. О. Розробка технології приготування борошняного десерту з керобом. - C. 33-39.
  13. Проблеми і перспективи системи регулювання якості харчових продуктів

  14. Бужанська М. В. Проблеми сфери продовольчої безпеки України в умовах пандемії коронавірусу. - C. 40-46.
  15. Лозова Т. М. Поліпшення зберігання молочного жиру шляхом підвищення стійкості до автоокиснення. - C. 47-52.
  16. Сучасні проблеми експертизи, регулювання та безпеки господарських систем

  17. Омельченко Н. В., Браїлко А. С., Кралюк М. О. Методологічні підходи до ідентифікації саморятівників. - C. 53-62.
  18. Ощипок І. М. Формалізація опису ходу функціонування роботизованих ділянок у виробничих процесах ресторанного бізнесу. - C. 63-71.
2021
Вип. 27
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського