Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2021/26<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівського торговельно-економічного університету
: зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки
Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Теорія та практика сучасного матеріалознавства та товарознавства

  4. Кралюк М. О., Омельченко Н. В., Пашинська О. Г., Браїлко А. С. Формування споживних властивостей саморятівників шахтних ізолюючих на хімічно зв’язаному кисні. - C. 7-16.
  5. Осієвська В. В., Михайлова Г. М., Галько С. В., Марчук Н. Б. Рюкзаки: стан ринку. - C. 17-23.
  6. Сучасні напрями розвитку технології харчових виробництв

  7. Бабенко В. І., Бахмач В. О. Визначення якісних показників майонезу із соком калини та оптимізація рецептури. - C. 24-30.
  8. Гуменюк О. Л., Замай Ж. В., Волкова Р. М., Хребтань О. Б., Тітенко В. А. Перспектива використання насіння чіа як фортифікаційної добавки до хлібобулочних виробів. - C. 31-38.
  9. Левківська Т. М., Бендерська О. В., Матко С. В. Технологія виробництва сухого наповнювача з гарбуза для кондитерської промисловості. - C. 39-45.
  10. Лисенко О. Л. Способи обробки корпусів желейних цукерок. - C. 46-50.
  11. Ощипок І. М. Удосконалення конструкції циліндро-поршневої групи компресорних машин харчової промисловості. - C. 51-56.
  12. Страшинський І. М., Фурсік О. П., Грицай М. С., Шабала Є. С. Використання емульсій для розширення асортименту кров’яних ковбас. - C. 57-64.
  13. Челябієва В. М., Симко А. О. Використання чаю матча в технології безглютенових кексів. - C. 65-70.
  14. Шелудько В. М. Розширення асортименту сучасних борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності. - C. 71-77.
  15. Проблеми і перспективи системи регулювання якості харчових продуктів

  16. Соколенко В. В., Віннікова Л. Г., Самілик М. М., Болгова Н. В. Регулювання якісних показників жирової тканини в передзабійний період. - C. 78-85.
  17. Сучасні проблеми експертизи, регулювання та безпеки господарських систем

  18. Коломієць Т. М., Караваєв Т. А., Глушкова Т. Г. Полімерні відходи: проблеми накопичення та вторинної переробки. - C. 86-94.
  19. Ніколайчук Л. Г., Дурач В. М., Галик І. С., Семак Б. Д. Використання сучасних нанотехнологій для формування заданого рівня якості та безпечності одягового нанотекстилю спеціального призначення. - C. 95-101.
  20. Передрій О. І., Ємченко І. В. Технічне регулювання експорту іграшок у країни ЄС та світу. - C. 102-108.
  21. Пушкар Г. О., Галик І. С., Семак Б. Д. Роль стандартизації у розвитку нанонауки, нанотехнологій і ринку нанопродукції в Україні та світі. - C. 109-115.
  22. Сапожник Д. І., Демидчук Л. Б. Інформаційно-комунікаційні технології в навчальному процесі закладів вищої освіти. - C. 116-123.
2021
Вип. 26
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського