Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2021/26<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівського торговельно-економічного університету : зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences- Титул.
- Зміст.
Теорія та практика сучасного матеріалознавства та товарознавства
- Кралюк М. О., Омельченко Н. В., Пашинська О. Г., Браїлко А. С. Формування споживних властивостей саморятівників шахтних ізолюючих на хімічно зв’язаному кисні. - C. 7-16.
- Осієвська В. В., Михайлова Г. М., Галько С. В., Марчук Н. Б. Рюкзаки: стан ринку. - C. 17-23.
Сучасні напрями розвитку технології харчових виробництв
- Бабенко В. І., Бахмач В. О. Визначення якісних показників майонезу із соком калини та оптимізація рецептури. - C. 24-30.
- Гуменюк О. Л., Замай Ж. В., Волкова Р. М., Хребтань О. Б., Тітенко В. А. Перспектива використання насіння чіа як фортифікаційної добавки до хлібобулочних виробів. - C. 31-38.
- Левківська Т. М., Бендерська О. В., Матко С. В. Технологія виробництва сухого наповнювача з гарбуза для кондитерської промисловості. - C. 39-45.
- Лисенко О. Л. Способи обробки корпусів желейних цукерок. - C. 46-50.
- Ощипок І. М. Удосконалення конструкції циліндро-поршневої групи компресорних машин харчової промисловості. - C. 51-56.
- Страшинський І. М., Фурсік О. П., Грицай М. С., Шабала Є. С. Використання емульсій для розширення асортименту кров’яних ковбас. - C. 57-64.
- Челябієва В. М., Симко А. О. Використання чаю матча в технології безглютенових кексів. - C. 65-70.
- Шелудько В. М. Розширення асортименту сучасних борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності. - C. 71-77.
Проблеми і перспективи системи регулювання якості харчових продуктів
- Соколенко В. В., Віннікова Л. Г., Самілик М. М., Болгова Н. В. Регулювання якісних показників жирової тканини в передзабійний період. - C. 78-85.
Сучасні проблеми експертизи, регулювання та безпеки господарських систем
- Коломієць Т. М., Караваєв Т. А., Глушкова Т. Г. Полімерні відходи: проблеми накопичення та вторинної переробки. - C. 86-94.
- Ніколайчук Л. Г., Дурач В. М., Галик І. С., Семак Б. Д. Використання сучасних нанотехнологій для формування заданого рівня якості та безпечності одягового нанотекстилю спеціального призначення. - C. 95-101.
- Передрій О. І., Ємченко І. В. Технічне регулювання експорту іграшок у країни ЄС та світу. - C. 102-108.
- Пушкар Г. О., Галик І. С., Семак Б. Д. Роль стандартизації у розвитку нанонауки, нанотехнологій і ринку нанопродукції в Україні та світі. - C. 109-115.
- Сапожник Д. І., Демидчук Л. Б. Інформаційно-комунікаційні технології в навчальному процесі закладів вищої освіти. - C. 116-123.
| 2021 | | Вип. 26
|
|
|
|