Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2021/25<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівського торговельно-економічного університету
: зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки
Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Актуальні питання наукового та практичного матеріалознавства

  4. Шишкіна О. О., Шишкін О. О. Керування властивостями композиційних матеріалів на основі портландцементу. - C. 7-14.
  5. Теорія та практика сучасного матеріалознавства та товарознавства

  6. Галько С. В., Ткачук В. В. Моторні палива: класифікація і тарифне регулювання імпорту. - C. 15-22.
  7. Полюга В. О., Комаха В. О., Комаха О. С. Математичне моделювання показників якості сумішей для мурування. - C. 23-30.
  8. Сучасні напрями розвитку технології харчових виробництв

  9. Бліщ Р. О., Петришин Н. З., Бабич І. М. Альтернатива хмелю у виробництві пива. - C. 31-37.
  10. Божко Н. В., Тищенко В. І., Пасічний В. М. Удосконалення технології крафтових ковбасок із мясом водоплавної птиці. - C. 38-44.
  11. Колесніченко С. Л. Аспекти використання лецитину в закладах ресторанного господарства. - C. 45-51.
  12. Лебединець В. Т., Донцова І. В., Гаврилишин В. В., Лебединець А. І. Розширення асортименту безглютенових бісквітних напівфабрикатів. - C. 52-59.
  13. Лисенко О. Л. Особливості виготовлення пористого шоколаду на сучасних технологічних лініях. - C. 60-66.
  14. Менчинська А. А., Іванюта А. О., Пилипчук О. С. Технологія запіканок на основі рибної ікри. - C. 67-73.
  15. Ощипок І. М. Застосування композитних борошняних сумішей у виробництві ковбас функціонального спрямування. - C. 74-81.
  16. Ощипок І. М., Бужанська М. В. Технологія хімічного синтезу модифікованих крохмалів харчової промисловості. - C. 82-88.
  17. Різник А. О., Доценко В. Ф., Цирульнікова В. В., Тищенко О. М. Продукт переробки вівса як альтернативна сировина в технології аглютенових хлібобулочних виробів. - C. 89-97.
  18. Самілик М. М., Болгова Н. В., Перцевий Ф. В., Биков О. П. Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини. - C. 98-105.
  19. Семенюк К. М., Штонда О. А. Особливості впливу жирнокислотного складу олій на фізико-хімічні показники якості купажів рослинних олій. - C. 106-110.
  20. Синенко Т. П., Фролова Н. Е. Моделювання та оптимізація процесу ферментативного гідролізу сироваткових білків. - C. 111-119.
  21. Суткович Т. Ю., Горобець О. М., Шелудько В. М., Положишникова Л. О. Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників. - C. 120-126.
  22. Хомич Г. П., Олійник Л. Б., Наконечна Ю. Г. Оптимізація технологічних характеристик м’ясних маринованих напівфабрикатів. - C. 127-135.
  23. Янчик М. В., Кійко В. В., Мазур М. В. Розроблення шоколаду на основі керобу з додаванням арахісу та насіння сезаму. - C. 136-142.
  24. Проблеми і перспективи системи регулювання якості харчових продуктів

  25. Лозова Т. М. Управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на підприємствах роздрібної торгівлі. - C. 143-148.
  26. Сучасні проблеми експертизи, регулювання та безпеки господарських систем

  27. Беднарчук М. С. Аналіз критеріїв ідентифікації засобів індивідуального захисту. - C. 149-155.
  28. Кралюк М. О., Омельченко Н. В., Браїлко А. С. Товарознавча експертиза саморятівників шахтних ізолюючих на хімічно зв’язаному кисні. - C. 156-167.
  29. Омельченко Н. В., Браїлко А. С., Лисенко Н. В. Товарознавча оцінка втрати якості одягу з хутра. - C. 168-177.
2021
Вип. 25
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського