Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2021/25<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівського торговельно-економічного університету : зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences- Титул.
- Зміст.
Актуальні питання наукового та практичного матеріалознавства
- Шишкіна О. О., Шишкін О. О. Керування властивостями композиційних матеріалів на основі портландцементу. - C. 7-14.
Теорія та практика сучасного матеріалознавства та товарознавства
- Галько С. В., Ткачук В. В. Моторні палива: класифікація і тарифне регулювання імпорту. - C. 15-22.
- Полюга В. О., Комаха В. О., Комаха О. С. Математичне моделювання показників якості сумішей для мурування. - C. 23-30.
Сучасні напрями розвитку технології харчових виробництв
- Бліщ Р. О., Петришин Н. З., Бабич І. М. Альтернатива хмелю у виробництві пива. - C. 31-37.
- Божко Н. В., Тищенко В. І., Пасічний В. М. Удосконалення технології крафтових ковбасок із мясом водоплавної птиці. - C. 38-44.
- Колесніченко С. Л. Аспекти використання лецитину в закладах ресторанного господарства. - C. 45-51.
- Лебединець В. Т., Донцова І. В., Гаврилишин В. В., Лебединець А. І. Розширення асортименту безглютенових бісквітних напівфабрикатів. - C. 52-59.
- Лисенко О. Л. Особливості виготовлення пористого шоколаду на сучасних технологічних лініях. - C. 60-66.
- Менчинська А. А., Іванюта А. О., Пилипчук О. С. Технологія запіканок на основі рибної ікри. - C. 67-73.
- Ощипок І. М. Застосування композитних борошняних сумішей у виробництві ковбас функціонального спрямування. - C. 74-81.
- Ощипок І. М., Бужанська М. В. Технологія хімічного синтезу модифікованих крохмалів харчової промисловості. - C. 82-88.
- Різник А. О., Доценко В. Ф., Цирульнікова В. В., Тищенко О. М. Продукт переробки вівса як альтернативна сировина в технології аглютенових хлібобулочних виробів. - C. 89-97.
- Самілик М. М., Болгова Н. В., Перцевий Ф. В., Биков О. П. Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини. - C. 98-105.
- Семенюк К. М., Штонда О. А. Особливості впливу жирнокислотного складу олій на фізико-хімічні показники якості купажів рослинних олій. - C. 106-110.
- Синенко Т. П., Фролова Н. Е. Моделювання та оптимізація процесу ферментативного гідролізу сироваткових білків. - C. 111-119.
- Суткович Т. Ю., Горобець О. М., Шелудько В. М., Положишникова Л. О. Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників. - C. 120-126.
- Хомич Г. П., Олійник Л. Б., Наконечна Ю. Г. Оптимізація технологічних характеристик м’ясних маринованих напівфабрикатів. - C. 127-135.
- Янчик М. В., Кійко В. В., Мазур М. В. Розроблення шоколаду на основі керобу з додаванням арахісу та насіння сезаму. - C. 136-142.
Проблеми і перспективи системи регулювання якості харчових продуктів
- Лозова Т. М. Управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на підприємствах роздрібної торгівлі. - C. 143-148.
Сучасні проблеми експертизи, регулювання та безпеки господарських систем
- Беднарчук М. С. Аналіз критеріїв ідентифікації засобів індивідуального захисту. - C. 149-155.
- Кралюк М. О., Омельченко Н. В., Браїлко А. С. Товарознавча експертиза саморятівників шахтних ізолюючих на хімічно зв’язаному кисні. - C. 156-167.
- Омельченко Н. В., Браїлко А. С., Лисенко Н. В. Товарознавча оцінка втрати якості одягу з хутра. - C. 168-177.
| 2021 | | Вип. 25
|
|
|
|