Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2020/23<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівського торговельно-економічного університету
: зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки
Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Пелик Л. В., Шелько Д. Ю., Сокальська А. А. Дослідження зносостійкості льоновмісних текстильних матеріалів. - C. 5-10.
  4. Мережко Н. В., Ткачук В. В., Романчук В. В. Покращення експлуатаційних властивостей дизельних палив добавками різних виробників. - C. 11-17.
  5. Пушкар Г. О., Галик І. С., Семак Б. Д. Дослідження впливу оброблення текстильних матеріалів у формуванні їх якості і безпечності. - C. 18-24.
  6. Індутний В. В., Мережко Н. В., Пірковіч К. А. Товарознавча оцінка антикварної порцеляни. - C. 25-37.
  7. Слізков А. М., Михайлова Г. М., Галько С. В., Платонова І. Л. Біопошкодження та захист целюлозовмісних об'ємних наповнювачів постільних виробів. - C. 38-48.
  8. Ніколайчук Л. Г., Галик І. С., Семак Б. Д., Шаповал О. М. Роль нанотекстилю у формуванні вітчизняного ринку спецодягу та застосуванні в логістичному забезпеченні військових формувань. - C. 49-57.
  9. Попович Н. І., Стефаник М., Шумський О. В., Лавінська К. Товарознавча характеристика текстильних матеріалів з бамбукових волокон для взуття туристичного призначення та активного відпочинку. - C. 58-66.
  10. Коломієць Т. М., Демченко В. О. Ринок жіночих гігієнічних засобів в Україні. - C. 67-72.
  11. Сапожник Д. І., Демидчук Л. Б., Сполітак А. П. Оцінювання якості ялинкових іграшок та прикрас. - C. 73-78.
  12. Заверуха О. М., Хінальська Т. Р., Скоробогатий Я. П. Екологічні аспекти використання фенолформальдегідних смол у громадському будівництві. - C. 79-88.
  13. Сирохман І. В. Проблеми забезпечення безпечності та якості харчових продуктів і продукції ресторанного господарства. - C. 89-96.
  14. Ощипок І. М. Розширення сировинної бази підприємств для розробки нових м'ясних виробів. - C. 97-101.
  15. Лозова Т. М. Поліпшення білкового та амінокислотного складу кондитерських виробів. - C. 102-109.
  16. Ткаченко А. С. Наукове обґрунтування розроблення кексів з органічної сировини з підвищеним мінеральним складом. - C. 110-115.
  17. Решетило Л. І. Мікроорганізми як продуценти рибофлавіну. - C. 116-120.
  18. Донцова І. В., Лебединець В. Т. Продовольча сировина тваринного походження: класифікація, властивості та використання. - C. 121-127.
  19. Лебединець В. Т., Лебединець А. І. Використання рослинної сировини з антимікробними властивостями у виробництві активних упаковок. - C. 128-135.
  20. Юдічева О. П., Калашник О. В., Мороз С. Е., Рибалко О. А. Органолептичне оцінювання хліба пшеничного збагаченого продуктами переробки гарбуза. - C. 136-144.
  21. Бліщ Р. О., Петришин Н. З. Гармонія пива та їжі. - C. 145-149.
  22. Передрій О. І., Ємченко І. В., Пахолюк О. В. Особливості етичного маркування товарів. - C. 150-156.
  23. Кошельник А. В., Мотузка Ю. М., Бабій О. В. Термінологічна неузгодженість у сфері виробництва та обігу аналогів молока рослинного походження. - C. 157-165.
  24. Микитин О. З. Особливості автотоварознавчої експертизи транспортних засобів, що ввозять із США та Канади. - C. 166-174.
  25. Гирка О. І., Бодак М. П., Ковальчук Х. І. Сучасні проблеми контролю і державного регулювання безпечності та якості харчової продукції. - C. 175-179.
  26. Луців Н. В. Стан, проблеми та перспективи розвитку ринку дитячих іграшок в Україні. - C. 180-186.
  27. Бужанська М. В. Екологічна безпека харчових продуктів. - C. 187-191.
  28. Ящук В. І. Методичні підходи до оцінювання рекреаційного потенціалу регіонів України. - C. 192-198.
  29. Коваль М. Н. Роль кольору у виявленні тектонічної сутності простору. - C. 199-206.
  30. Полотай Б. Я. Особливості та тренди азіатської кухні. - C. 207-210.
  31. Пушак А. С., Вістовський В. В., Жишкович А. В. Частотомір електричних імпульсів на базі програмованого мікроконтролера. - C. 211-215.
2020
Вип. 23
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського