Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:Тов./2014/14<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівської комерційної академії
.- Львів. Серія товарознавча

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  4. Галик І. С., Семак Б. Д., Семак З. М. Пошук ефективних способів захисту текстилю від дії шкідливих мікроорганізмів. - C. 6-10.
  5. Гивлюд М. М., Найвер І. Л. Підвищення атмосферостійкості та довговічності керамічної лицьової цегли захисними покриттями. - C. 11-16.
  6. Доманцевич Н. І., Яцишин Б. П., Мартинюк М. М. Оцінка якості матеріалів із вторинної сировини. - C. 17-21.
  7. Ємченко І. В., Микитин О. З. Аналіз ризиків митного контролю фальсифікованої та контрафактної продукції. - C. 22-26.
  8. Комаха В. О., Свідерський В. А. Стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку білих мінеральних наповнювачів для лакофарбових матеріалів. - C. 27-32.
  9. Лукашов В. С., Судин А. Ю. Товарна інформація про книгу – сучасні методологічні аспекти формування потоків. - C. 33-36.
  10. Мартинюк М. М., Доманцевич Н. І. Вплив способів переробки вторинних поліолефінів на формування властивостей виробів з них. - C. 37-40.
  11. Міневич Г. Я. Застосування методів сенсорного аналізу для ідентифікаційної експертизи твердого туалетного мила. - C. 41-44.
  12. Ніколайчук Л. Г., Хребтань О. Б. Нові споживні властивості пальтових вовняних тканин з хімічно стійкою обробкою. - C. 45-50.
  13. Паляниця Л. Я., Березовська Н. І., Косів Р. Б., Паньків Н. О. Бродильна активність дріжджів – продуцентів етилового спирту. - C. 51-55.
  14. Паньків Н. О., Паляниця Л. Я., Березовська Н. І., Косів Р. Б. Активність амілолітичних ензимів. - C. 56-59.
  15. Пилипів Н. І., Борисовський М. І. Особливості класифікації запасів на целюлозно-паперових підприємствах. - C. 60-65.
  16. Піркович К. А. Хімічний склад ювелірних виробів із золота, виготовлених у Республіці Македонія. - C. 66-68.
  17. Полікарпов І. С., Терешкевич Н. А. Розроблення шкал для оцінювання незминальності тканин. - C. 69-72.
  18. Попович Н. І. Інноваційні напрями формування естетичних властивостей брендового взуття. - C. 73-77.
  19. Попович Н. І., Беднарчук М. С. Номенклатура показників рівня якості взуття для оптимізації його торговельного асортименту. - C. 78-82.
  20. Садловська С. І., Беднарчук М. С. Напрями використання полімерних матеріалів для підошви взуття: патентний огляд. - C. 83-87.
  21. Садніцька Т. Р. Аналіз статистичних даних причин і наслідків виробничого травматизму на підприємствах торгівлі. - C. 88-92.
  22. Старченко С. І., Доманцевич Н. І. Модифікація структури політетрафторетилену. - C. 93-96.
  23. Сукач Г. І., Ніколайчук Л. Г. Проблема дослідження якості та безпечності текстильних товарів. - C. 97-101.
  24. Шумський О. В., Садловська С. І., Беднарчук М. С. Ідентифікаційні знаки для маркування виробів легкої промисловості. - C. 102-108.
  25. Шунькіна О. В. Біопошкодження поліетиленових труб. - C. 109-112.
  26. Товарознавство та експертиза харчових продуктів

  27. Бодак М. П. Використання нетрадиційної сировини для хлібобулочних виробів. - C. 113-116.
  28. Бойдуник Р. М. Перспективи використання керобу в кондитерській промисловості. - C. 117-120.
  29. Василечко В. О., Скоробогатий Я. П., Грищук Г. В. Вода як невід’ємний продукт харчування і сировина в харчовій промисловості. - C. 121-129.
  30. Гавриляк М. Я., Шевчик Р. Дослідження споживчих переваг на ринку безалкогольних напоїв. - C. 130-133.
  31. Гасанова А. Е. Якість бісквітів, які можна використовувати в лікувально-профілактичному харчуванні. - C. 134-137.
  32. Гірняк Л. І., Лебединець В. Т., Донцова І. В. Стабілізація процесів окислення олій у промислових умовах. - C. 138-140.
  33. Ощипок І. М., Багрій Л. М. Технологія макаронних виробів швидкого приготування у закладах ресторанного господарства. - C. 141-143.
  34. Ощипок І. М., Пономарьов П. Х. Застосування біологічно активних добавок для приготування харчових продуктів і страв. - C. 144-148.
  35. Петришин Н. З. Дослідження властивостей листового тіста з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці. - C. 149-151.
  36. Прісс О. П., Жукова В. Ф. Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторів. - C. 152-155.
  37. Прісс О. П., Кулик А. С. Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиції. - C. 156-158.
  38. Родак О. Я. Cучасні напрями розширення асортименту та поліпшення споживних властивостей напівкопчених ковбас. - C. 159-161.
  39. Сердюк М. Є. Прогнозування якісних технічних показників плодів груші залежно від стресових абіотичних факторів. - C. 162-167.
  40. Сирохман І. В. Сучасні проблеми безпечності і якості харчових продуктів. Огляд. - C. 168-171.
  41. Турчиняк М. К., Давидович О. Я., Палько Н. С. Молочні продукти підвищеної біологічної цінності. - C. 172-175.
  42. Відомості про авторів. - C. 176-177.
2014
Вип. 14
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського