Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:Тов./2014/14<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівської комерційної академії.- Львів. Серія товарознавча- Титул.
- Зміст.
Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
- Галик І. С., Семак Б. Д., Семак З. М. Пошук ефективних способів захисту текстилю від дії шкідливих мікроорганізмів. - C. 6-10.
- Гивлюд М. М., Найвер І. Л. Підвищення атмосферостійкості та довговічності керамічної лицьової цегли захисними покриттями. - C. 11-16.
- Доманцевич Н. І., Яцишин Б. П., Мартинюк М. М. Оцінка якості матеріалів із вторинної сировини. - C. 17-21.
- Ємченко І. В., Микитин О. З. Аналіз ризиків митного контролю фальсифікованої та контрафактної продукції. - C. 22-26.
- Комаха В. О., Свідерський В. А. Стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку білих мінеральних наповнювачів для лакофарбових матеріалів. - C. 27-32.
- Лукашов В. С., Судин А. Ю. Товарна інформація про книгу – сучасні методологічні аспекти формування потоків. - C. 33-36.
- Мартинюк М. М., Доманцевич Н. І. Вплив способів переробки вторинних поліолефінів на формування властивостей виробів з них. - C. 37-40.
- Міневич Г. Я. Застосування методів сенсорного аналізу для ідентифікаційної експертизи твердого туалетного мила. - C. 41-44.
- Ніколайчук Л. Г., Хребтань О. Б. Нові споживні властивості пальтових вовняних тканин з хімічно стійкою обробкою. - C. 45-50.
- Паляниця Л. Я., Березовська Н. І., Косів Р. Б., Паньків Н. О. Бродильна активність дріжджів – продуцентів етилового спирту. - C. 51-55.
- Паньків Н. О., Паляниця Л. Я., Березовська Н. І., Косів Р. Б. Активність амілолітичних ензимів. - C. 56-59.
- Пилипів Н. І., Борисовський М. І. Особливості класифікації запасів на целюлозно-паперових підприємствах. - C. 60-65.
- Піркович К. А. Хімічний склад ювелірних виробів із золота, виготовлених у Республіці Македонія. - C. 66-68.
- Полікарпов І. С., Терешкевич Н. А. Розроблення шкал для оцінювання незминальності тканин. - C. 69-72.
- Попович Н. І. Інноваційні напрями формування естетичних властивостей брендового взуття. - C. 73-77.
- Попович Н. І., Беднарчук М. С. Номенклатура показників рівня якості взуття для оптимізації його торговельного асортименту. - C. 78-82.
- Садловська С. І., Беднарчук М. С. Напрями використання полімерних матеріалів для підошви взуття: патентний огляд. - C. 83-87.
- Садніцька Т. Р. Аналіз статистичних даних причин і наслідків виробничого травматизму на підприємствах торгівлі. - C. 88-92.
- Старченко С. І., Доманцевич Н. І. Модифікація структури політетрафторетилену. - C. 93-96.
- Сукач Г. І., Ніколайчук Л. Г. Проблема дослідження якості та безпечності текстильних товарів. - C. 97-101.
- Шумський О. В., Садловська С. І., Беднарчук М. С. Ідентифікаційні знаки для маркування виробів легкої промисловості. - C. 102-108.
- Шунькіна О. В. Біопошкодження поліетиленових труб. - C. 109-112.
Товарознавство та експертиза харчових продуктів
- Бодак М. П. Використання нетрадиційної сировини для хлібобулочних виробів. - C. 113-116.
- Бойдуник Р. М. Перспективи використання керобу в кондитерській промисловості. - C. 117-120.
- Василечко В. О., Скоробогатий Я. П., Грищук Г. В. Вода як невід’ємний продукт харчування і сировина в харчовій промисловості. - C. 121-129.
- Гавриляк М. Я., Шевчик Р. Дослідження споживчих переваг на ринку безалкогольних напоїв. - C. 130-133.
- Гасанова А. Е. Якість бісквітів, які можна використовувати в лікувально-профілактичному харчуванні. - C. 134-137.
- Гірняк Л. І., Лебединець В. Т., Донцова І. В. Стабілізація процесів окислення олій у промислових умовах. - C. 138-140.
- Ощипок І. М., Багрій Л. М. Технологія макаронних виробів швидкого приготування у закладах ресторанного господарства. - C. 141-143.
- Ощипок І. М., Пономарьов П. Х. Застосування біологічно активних добавок для приготування харчових продуктів і страв. - C. 144-148.
- Петришин Н. З. Дослідження властивостей листового тіста з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці. - C. 149-151.
- Прісс О. П., Жукова В. Ф. Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторів. - C. 152-155.
- Прісс О. П., Кулик А. С. Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиції. - C. 156-158.
- Родак О. Я. Cучасні напрями розширення асортименту та поліпшення споживних властивостей напівкопчених ковбас. - C. 159-161.
- Сердюк М. Є. Прогнозування якісних технічних показників плодів груші залежно від стресових абіотичних факторів. - C. 162-167.
- Сирохман І. В. Сучасні проблеми безпечності і якості харчових продуктів. Огляд. - C. 168-171.
- Турчиняк М. К., Давидович О. Я., Палько Н. С. Молочні продукти підвищеної біологічної цінності. - C. 172-175.
- Відомості про авторів. - C. 176-177.
| 2014 | | Вип. 14
|
|
|
|