Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:Тов./2009/11<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівської комерційної академії
.- Львів. Серія товарознавча

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Сирохман І. В. Забезпечення якості і стійкості жирів емульсійного типу під час зберігання. - C. 3-6.
  4. Лозова Т. М., Ковальчук Х. І. Дослідження антиоксидантної активності природних добавок. - C. 6-9.
  5. Давидович О. Я. Дослідження захисного впливу пакувальних матеріалів на збереження якості нового печива цукрового. - C. 9-12.
  6. Павлишин М. Л., Рудавська М. В. Дослідження факторів впливу на стабільність натурального харчового барвника, одержаного з ягід ірги. - C. 12-15.
  7. Джурик Н. Р., Ковальчук М. П., Гаврилишин В. В., Баб’як А. М. Поліпшення споживних властивостей житньо-пшеничного хліба. - C. 15-18.
  8. Родак О. Я. Напрями оптимізації жирнокислотного складу спредів функціонального призначення. - C. 19-21.
  9. Лебединець В. Т., Донцова І. В., Гірняк Л. І. Дослідження можливостей поліпшення біологічної цінності цукерок. - C. 21-27.
  10. Турчиняк М. К. Вплив добавок на підвищення харчової та біологічної цінності здобного печива. - C. 27-30.
  11. Завгородня В. М. Функціональні напої спрямованої дії на основі натуральної сировини. - C. 30-34.
  12. Гирка О. І. Зміна якості лабільних компонентів нових продуктів екструзії під час зберігання. - C. 34-38.
  13. Бодак М. П. Дослідження амінокислотного складу пряників з начинкою. - C. 38-41.
  14. Палько Н. С. Дослідження антиоксидантних властивостей зірочника. - C. 41-44.
  15. Рудавська М. В., Кущ С. П. Принципи класифікації та формування асортименту молочних прохолоджувальних напоїв. - C. 45-49.
  16. Філь М. І. Поліпшення складу і вдосконалення технологій фруктово-овочевих паст. - C. 49-52.
  17. Барна М. Ю. Класифікація побутових піротехнічних виробів. - C. 52-56.
  18. Пушкар Г. О., Семак Б. Д. Стандартизація – ефективний засіб модернізації асортименту і властивостей інтер’єрного текстилю. - C. 56-63.
  19. Семак Б. Б. Напрями вдосконалення інформаційного забезпечення вітчизняного ринку екологобезпечних товарів. - C. 63-67.
  20. Передрій О. І. Високотемпературні і вогнезахисні покриття для металевих конструкцій. - C. 67-71.
  21. Мартосенко М. Г., Семак Б. Д. Вплив ресурсоощадного вибілювання одягових котоніномістких трикотажних полотен на їх властивості. - C. 71-74.
  22. Полікарпов І. С., Шийко І. І., Шийко О. І. Захисна апаратура електропобутових товарів. - C. 74-78.
  23. Рик Л. В., Доманцевич Н. І. Вплив модифікувальних додатків на споживні властивості деревостружкових плит. - C. 78-80.
  24. Польовчук Л. В., Доманцевич Н. І. Стан ринку водоочисного обладнання в Україні і перспективи його розвитку. - C. 80-84.
  25. Мартинюк М. М. Використання відновлених пластмас: переваги і недоліки. - C. 84-86.
  26. Паска М. З., Личук М. Г. Динаміка зміни концентрації нікелю у саломасі при обробці силікагелем. - C. 87-89.
  27. Беднарчук М. С. Напрями досліджень взуття для молоді після вступу України до СОТ. - C. 89-93.
  28. Мережко Н. В. Сучасний стан розвитку сировинної бази для виробництва та застосування біодизельного палива в Україні. - C. 93-96.
  29. Глушкова Т. Г., Барабаш С. С. Застосування тонкоподрібнених волокон целюлози при виготовленні паперу для білових товарів. - C. 96-101.
  30. Мартинюк О. І. Товарознавча оцінка ефективності вогнезахисту текстильних матеріалів спеціального призначення. - C. 101-104.
  31. Байдакова І. М. Дослідження властивостей шкір для верху взуття. - C. 104-108.
  32. Микитин О. З. Товарознавчі аспекти підвищення ефективності біовогнезахисту модифікованих деревних матеріалів. - C. 109-113.
  33. Полікарпов І. С. Оцінювання незминальності тканин різного волокнистого складу. - C. 113-116.
  34. Попович Н. І., Беднарчук М. С. Особливості споживних властивостей взуття методу кріплення Strobel. - C. 116-123.
  35. Терешкевич Н. А. Огляд українського ринку одягу спеціального призначення. - C. 124-126.
  36. Харук Ю. А. Дослідження впливу термінів експлуатації фільтрів з нетканих матеріалів на їх фільтрувальну здатність. - C. 126-128.
  37. Відомості про авторів. - C. 129-130.
2009
Вип. 11
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського