Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:Тов./2009/11<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівської комерційної академії.- Львів. Серія товарознавча- Титул.
- Зміст.
- Сирохман І. В. Забезпечення якості і стійкості жирів емульсійного типу під час зберігання. - C. 3-6.
- Лозова Т. М., Ковальчук Х. І. Дослідження антиоксидантної активності природних добавок. - C. 6-9.
- Давидович О. Я. Дослідження захисного впливу пакувальних матеріалів на збереження якості нового печива цукрового. - C. 9-12.
- Павлишин М. Л., Рудавська М. В. Дослідження факторів впливу на стабільність натурального харчового барвника, одержаного з ягід ірги. - C. 12-15.
- Джурик Н. Р., Ковальчук М. П., Гаврилишин В. В., Баб’як А. М. Поліпшення споживних властивостей житньо-пшеничного хліба. - C. 15-18.
- Родак О. Я. Напрями оптимізації жирнокислотного складу спредів функціонального призначення. - C. 19-21.
- Лебединець В. Т., Донцова І. В., Гірняк Л. І. Дослідження можливостей поліпшення біологічної цінності цукерок. - C. 21-27.
- Турчиняк М. К. Вплив добавок на підвищення харчової та біологічної цінності здобного печива. - C. 27-30.
- Завгородня В. М. Функціональні напої спрямованої дії на основі натуральної сировини. - C. 30-34.
- Гирка О. І. Зміна якості лабільних компонентів нових продуктів екструзії під час зберігання. - C. 34-38.
- Бодак М. П. Дослідження амінокислотного складу пряників з начинкою. - C. 38-41.
- Палько Н. С. Дослідження антиоксидантних властивостей зірочника. - C. 41-44.
- Рудавська М. В., Кущ С. П. Принципи класифікації та формування асортименту молочних прохолоджувальних напоїв. - C. 45-49.
- Філь М. І. Поліпшення складу і вдосконалення технологій фруктово-овочевих паст. - C. 49-52.
- Барна М. Ю. Класифікація побутових піротехнічних виробів. - C. 52-56.
- Пушкар Г. О., Семак Б. Д. Стандартизація – ефективний засіб модернізації асортименту і властивостей інтер’єрного текстилю. - C. 56-63.
- Семак Б. Б. Напрями вдосконалення інформаційного забезпечення вітчизняного ринку екологобезпечних товарів. - C. 63-67.
- Передрій О. І. Високотемпературні і вогнезахисні покриття для металевих конструкцій. - C. 67-71.
- Мартосенко М. Г., Семак Б. Д. Вплив ресурсоощадного вибілювання одягових котоніномістких трикотажних полотен на їх властивості. - C. 71-74.
- Полікарпов І. С., Шийко І. І., Шийко О. І. Захисна апаратура електропобутових товарів. - C. 74-78.
- Рик Л. В., Доманцевич Н. І. Вплив модифікувальних додатків на споживні властивості деревостружкових плит. - C. 78-80.
- Польовчук Л. В., Доманцевич Н. І. Стан ринку водоочисного обладнання в Україні і перспективи його розвитку. - C. 80-84.
- Мартинюк М. М. Використання відновлених пластмас: переваги і недоліки. - C. 84-86.
- Паска М. З., Личук М. Г. Динаміка зміни концентрації нікелю у саломасі при обробці силікагелем. - C. 87-89.
- Беднарчук М. С. Напрями досліджень взуття для молоді після вступу України до СОТ. - C. 89-93.
- Мережко Н. В. Сучасний стан розвитку сировинної бази для виробництва та застосування біодизельного палива в Україні. - C. 93-96.
- Глушкова Т. Г., Барабаш С. С. Застосування тонкоподрібнених волокон целюлози при виготовленні паперу для білових товарів. - C. 96-101.
- Мартинюк О. І. Товарознавча оцінка ефективності вогнезахисту текстильних матеріалів спеціального призначення. - C. 101-104.
- Байдакова І. М. Дослідження властивостей шкір для верху взуття. - C. 104-108.
- Микитин О. З. Товарознавчі аспекти підвищення ефективності біовогнезахисту модифікованих деревних матеріалів. - C. 109-113.
- Полікарпов І. С. Оцінювання незминальності тканин різного волокнистого складу. - C. 113-116.
- Попович Н. І., Беднарчук М. С. Особливості споживних властивостей взуття методу кріплення Strobel. - C. 116-123.
- Терешкевич Н. А. Огляд українського ринку одягу спеціального призначення. - C. 124-126.
- Харук Ю. А. Дослідження впливу термінів експлуатації фільтрів з нетканих матеріалів на їх фільтрувальну здатність. - C. 126-128.
- Відомості про авторів. - C. 129-130.
| 2009 | | Вип. 11
|
|
|
|