Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69443/2021/21/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету
: наук. фах. вид..- Мелітополь. Технічні науки

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Samoichuk К., Viunyk O. Methodology of conducting studies of jet mixing of liquids. - C. 3-10.
  4. Кюрчев С. В., Паламарчук І. П., Верхоланцева В. О., Паляничка Н. О., Кюрчева Л. М. Обгрунтування розробленого обладнання для швидкоскоростного заморожування сільськогосподарської продукції. - C. 11-18.
  5. Struchaiev N., Postol Y., Tarasenko V., Palianychka N. Thermophysical calculations the process of cooling the fermented milk clot. - C. 19-27.
  6. Ковальов С. В., Науменко О. П., Міщенко В. І., Плахотін К. О., Кенюх Д. В. Порівняння та поліпшення теплообмінних апаратів харчових виробництв шляхом зміцнення деталей електрохімічним осадом у слабкому магнітному полі. - C. 28-35.
  7. Дейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Гузенко В. В., Афукова Н. О. Аналіз застосування мембранних апаратів для виробництва соків із плодової сировини. - C. 36-43.
  8. Самойчук К. О., Ялпачик В. Ф., Петриченко С. В. Аналіз способів промислового очищення воскової сировини. - C. 44-51.
  9. Стадник І. Я., Пилипець О. М., Піддубний В. А., Веселовська Т. Є. Особливості теплообміну в тісті при формуванні бубликів. - C. 52-65.
  10. Леженкін О. М., Малюта С. І., Михайленко О. Ю., Дмітрієв Ю. О. Визначення допустимих значень швидкості руху причепа-візка для збирання обчісаного вороху зернових. - C. 66-73.
  11. Бондаренко Л. Ю., Стручаєв М. І., Вершков О. О., Філіпов Д. О. Підвищення ефективності використання відходів плодової деревини. - C. 74-83.
  12. Самойчук К. О., Паляничка Н. О., Верхоланцева В. О. Дослідження високоефективного обладнання для гомогенізації дрібнодисперсних емульсій з використанням комп’ютерного моделювання. - C. 84-92.
  13. Гавдида Г. І., Олексієнко В. О., Ломейко О. П. Технологічні параметри інтенсивного пророщування зерна для годівлі птиці. - C. 93-100.
  14. Науменко М. М., Миколенко С. Ю., Гурідова В. О., Гезь Я. В. Обґрунтування математичної моделі взаємодії зернової сировини з шнековим живильником при диспергуванні. - C. 101-108.
  15. Самойчук К. О., Лебідь М. Р., Паляничка Н. О. Підвищення ефективності клапанної головки гомогенізатора за рахунок використання зустрічних струменів. - C. 109-115.
  16. Доценко Н. А. Результати дослідження пропускної спроможності подрібнювача-протиральника томатів. - C. 116-124.
  17. Стадник І. Я., Матенчук Л. Ю., Новак Л. Л., Головкіна Л. І. Напрямки надійності роботи міні-пекарні на рухомій платформі. - C. 125-133.
  18. Харкевич В. Г., Евдокимов А. В. Исследование влияния технологических и режимно-конструктивных параметров на модуль помола панировочных сухарей. - C. 134-142.
  19. Кузьмінська І. М. Вплив геометрії споживчої тари на піноутворення при розливі харчових рідин. - C. 143-151.
  20. Самойчук К. О., Самохвал В. А. Розробка міні-лінії для виготовлення паливних брикетів. - C. 152-159.
  21. Червоткіна О. О., Стручаєв М. І., Тарасенко В. Г. Дослідження процесу гранулювання овочевих відходів за допомогою прес-гранулятора з плоскою матрицею. - C. 160-168.
  22. Mazurenko I., Li Yunbo, Shao Zhengzheng. Technological aspects of vegetables and fruit for of functional products of baby nutrition, long-term storage. - C. 169-181.
  23. Валько М. І., Стоянова О. В., Зубкова К. В., Бобирь С. В. Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення. - C. 182-190.
  24. Дейниченко Л. Г., Захаров В. В., Таранишина І. Л., Кравченко Т. В. Розроблення технології сирників з використанням молочно-білкового концентрату та борошна розторопші. - C. 191-199.
  25. Євлаш В. В., Фощан А. Л., Пілюгіна І. С., Мурликіна Н. В., Аксьонова О. Ф. Використання комплексного драглеутворювача в технології торта "Шоколадно-зефірний". - C. 200-208.
  26. Чурсінов Ю. О., Ковальова О. С., Головня Н. В. Дослідження впливу соку зелених рослин на процеси пророщування зерна. - C. 209-216.
  27. Ковалевський К. А., Мамай О. І., Валько М. І., Кузьміна Т. О. Дослідження автолізату винних дріжджів. - C. 217-228.
  28. Гапріндашвілі Н. А., Карман Т. В., Прошин А. С. Особливості організації роботи кав’ярень. - C. 229-235.
  29. Кім Н. І. Оцінювання показників якості виробництва рослинної олії. - C. 236-243.
  30. Мамай О. І., Ковалевський К. А., Валько М. І., Кузьміна Т. О. Дослідження способів отримання і хімічного складу біологічно активних харчових добавок із вторинної сировини виноробства. - C. 244-253.
  31. Гапріндашвілі Н. А., Топорков Д. Я. Організація харчування в ресторанах стейк-хаус. - C. 254-260.
  32. Василишина О. В., Чернега А. О. Удосконалення виготовлення кріоконцентрованих соків. - C. 261-270.
  33. Карман Т. В., Гапріндашвілі Н. А. Історичні передумови формування регіональної південно-української кухні та вплив на неї кулінарних традицій етнічних переселенців. - C. 271-279.
  34. Янчик М. В., Атанасова В. В. Перспективи використання насіння бобових культур для виготовлення напоїв. - C. 280-286.
  35. Бацуровська І. В. Аналіз автоматизованих систем контролю та діагностики технологічних параметрів генераторів та масляних трансформаторів. - C. 287-299.
  36. Цибулевський Ю. Є., Пархоменко Р. О. Дослідження оптичного спектру випромінювання дугового розряду в комплектних розподільчих пристроях при виникненні пробоя ізоляції. - C. 300-309.
  37. Івженко О. В., Антонова Г. В. Проект технології обробки базових деталей з високою якістю поверхні. - C. 310-316.
  38. Мацулевич О. О., Михайленко О. Ю. Застосування програмно-апаратного комплексу ArtCAM JewelSmith для створення дизайнерського виробу. - C. 317-325.
  39. Пихтєєва І. В., Вершков О. О., Малюта С. І. Метод швидкого прототипування виготовлення профільних об’ємних виробів. - C. 326-333.
2021
Вип. 21
т. 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського