Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж61599/2018/194<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
.- Харків

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Богомолов А. В., Ирклиенко В. И. Новое направление в технологии переработки зерна пшеницы. - C. 5-12.
  4. Ольшанський В. П., Бурлака В. В., Сліпченко М. В. Про контактну взаємодію деяких овочів з грунтом. - C. 13-18.
  5. Ольшанський В. П., Богомолов О. В., Богомолов О. О. Про перетворення ударом задемпфованої механічної системи в осцилятор. - C. 18-31.
  6. Спольник А. И., Калиберда Л. М., Гайдусь А. Ю. О возможности повышения износостойкости свеклорезных ножей с помощью комбинированного воздействия лазерной обработки и карбонитрации. - C. 31-37.
  7. Ольшанський В. П., Богомолов О. В., Богомолов О. О. Про ударну взаємодію важкого твердого тіла з пружним півпрсторон. - C. 38-46.
  8. Богомолов О. В., Лук’янов І. М., Машко В., Шмуляк А. Вплив пружності стрічки та тертя у стрічково-барабанному механізмі на работоздатність елеваторів. - C. 47-53.
  9. Богомолов О. В., Ільїн В. І., Ільїна Н. О. Дослідження процесу виділення домішок олійної сировини з відходів способом розділення суміші на гіраційному сепараторі. - C. 53-60.
  10. Машкін М. І., Бредихін В. В., Денисенко С. А., Могутова В. Ф., Богомолова В. П. Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженки. - C. 61-68.
  11. Сліпченко М. В. До дослідження руху зернового матеріалу в певмосепаруючому пристрої вібровідцентрового сепаратора. - C. 68-74.
  12. Кісь В. М., Денисенко С. А., Кісь О. В. Проблеми накопичення і переробки твердих побутових відходів великих міст України. - C. 74-78.
  13. Лукьянов И. М., Кись Л. В., Бурда Н. В., Осика А. Н., Кротов Е. О. К определению тяговой способности ленточно-барабанных механизмов норий с различными типами лент. - C. 78-89.
  14. Мезенцев В. А., Бредихин В. В., Черняев А. А., Ильина Н. А., Кобызева Л. Н., Безуглая О. Н. Влияние размерных характеристик частиц на толщину семенной оболочки у семян нута. - C. 90-100.
  15. Шаніна О. М., Мінченко С. М. Амінокислотний склад безглютенового парового хліба. - C. 100-105.
  16. Пузік Л. М., Пузік В. К., Рожков А. О. Показники якості зерна тритикале ярого. - C. 105-113.
  17. Шаніна О. М., Дугіна К. В. Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності. - C. 113-118.
  18. Гавриш Т. В., Шаніна О. М., Галясний І. В. Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста. - C. 119-123.
  19. Господаренко Г. М., Любич В. В., Желєзна В. В., Улянич І. Ф. Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти. - C. 124-129.
  20. Коркач Г. В., Крусир Г. В. Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотиками. - C. 130-137.
  21. Фоміна І. М., Ізмайлова О. О., Шурдугайло А., Шурдугайло О. Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності. - C. 137-143.
  22. Івчук Н. П., Башта А. О., Ущаповський А. О. Обґрунтування та розроблення способу отримання інуліновмісного сухого кавового напою. - C. 143-150.
  23. Благополучна А. Г., Заморська І. Л., Ляховська Н. О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. - C. 150-157.
  24. Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Омельченко О. В., Шевченко Г. В. Розробка пристроїв для процесу екстрагування рослинної сировини. - C. 157-163.
  25. Гніцевич В. А., Дейниченко Л. Г., Перекрест В. В., Гусятник П. В. Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратів. - C. 163-170.
  26. Сичов А. І., Сичова Т. О. Моделювання обладнання переробних та харчових виробництв при розрахунках на міцність. - C. 170-175.
  27. Сукманов В. А. Автоматическая классификация объектов при оценке качества оборудования. - C. 176-202.
2018
Вип. 194
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського