Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43971/2019/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Agricultural science and practice
.- Kyiv
Agricultural Science and Practice

  1. Tile.
  2. Contents.
  3. Musienko M. M., Gadzalo Ya. M., Kovalenko M. S., Batsmanova L. M., Konotop Ye. O., Taran N. Yu. Adaptation reactions of common wheat (Triticum aestivum L.) and emmer (T. dicoccum Schrank ex Schübl.) seedlings under osmotic stress and treatment with metal nanoparticles. - C. 3–13.
  4. Orobchenko O. L., Romanko M. Ye., Kutsan O. T. Transovarial effect of the mixture of metal nanoparticles (Ag, Cu, Fe, MnO2) on biochemical indices of blood of one-day-old chickens compared to metal salts. - C. 14–27.
  5. Lobachova I. V., Yakovchuk V. S. Merino ewe lambing after stimulation with prostaglandin and PMSG and insemination with sperm of grey Karakul lambs. - C. 28–36.
  6. Kulibaba R. O., Liashenko Yu. V., Yurko P. S. Genetic structure features of cattle populations of Ukrainian selection by polymorphism of loci, associated with milk productivity traits. - C. 37–44.
  7. Zharikova D. O., Chebotar G. O., Aksyonova E. A., Temchenko I. V., Chebotar S. V. Polymorphisms in SSR-loci associated with E genes in soybean mutant lines offer perspective for breeding. - C. 45–55.
  8. Zhukorskyi O. M. , Tkachuk N. P., Hulai O. V. , Hulai V. V. Experimental ecological research on the relationships of pathogenic microorganisms with algae. - C. 56–62.
  9. Balian A. V., Sychevsky M. P., Kovalenko O. V., Yashchenko L. O., Verbytskyi S. B. The influence of globalization processes on the innovative development of the food industry of Ukraine in the phases of business cycles. - C. 63–76.
2019
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського