Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43826/2017/5/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ukrainian journal of food science.- Kyiv Ukrainian journal of food science- Title.
- Contents.
- Lupekha I., Podobii O. Impact of pumpkin as a nutritional supplement on the physico-chemical and organoleptic characteristics of a puncake. - C. 186-196.
- Lych І., Veriovka S., Zayarnyuk A. Determination of molecular weights of biologically active fragments of colostrum by electrophoresis method. - C. 197-206.
- Oseiko M., Romanovska T. Resource saving wool washing technology. - C. 207-216.
- Buculei A., Turcan P. Effect of natural dye from beetroot juice on antioxidant properties and nutritional values of fondants. - C. 217-230.
- Garmash D., Pasichnyi V. Features and prospects of using collagenase-containing enzyme compositions in the meat-based products technology. - C. 231-238.
- Karim O.R., Oyeyinka S.A., Olawuyi I., Akintayo O.A., Olapade M. Effect of processing conditions on chemical composition and consumer acceptability of cocoyam (colocasia esculentus) elubo. - C. 239-248.
- Babenko V., Bakhmach V., Porociuk O., Levchuk I., Golubets O., Shkaruba S. Composition and properties of peanut and sunflower oil blends. - C. 249-255.
- Kuievda Yu., Baliuta S. Synthesis of robust interconnected power system stabilizers for turbine generators in sugar factories. - C. 256-266.
- Kopylova L., Baliuta S., Mashchenko O. Methods and algorithms of food industry enterprises electrical energy consumption control. - C. 267-282.
- Lobok O., Goncharenko B., Vykhrova L., Sych M. Isolation of domains of stability of linear dynamic systems with fractional regulators. - C. 283-293.
- Breus N., Hrybkov S., Polischuk G. Hybrid expert system to model the ice cream recipes. - C. 294-304.
- Buculei A., Turcan P. Effect of natural dye from beetroot juice on antioxidant properties and nutritional values of fondants. - C. 305-318.
- Abstracts. - C. 319-326.
- Instructions for authors. - C. 327-332.
- Сontents of Volume 5. Year 2017. - C. 333-336.
- Вихідні дані.
| 2017 | Vol. 5 | Iss. 2
|
|
|
|