Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43826/2017/5/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian journal of food science
.- Kyiv
Ukrainian journal of food science

  1. Title.
  2. Contents.
  3. Lupekha I., Podobii O. Impact of pumpkin as a nutritional supplement on the physico-chemical and organoleptic characteristics of a puncake. - C. 186-196.
  4. Lych І., Veriovka S., Zayarnyuk A. Determination of molecular weights of biologically active fragments of colostrum by electrophoresis method. - C. 197-206.
  5. Oseiko M., Romanovska T. Resource saving wool washing technology. - C. 207-216.
  6. Buculei A., Turcan P. Effect of natural dye from beetroot juice on antioxidant properties and nutritional values of fondants. - C. 217-230.
  7. Garmash D., Pasichnyi V. Features and prospects of using collagenase-containing enzyme compositions in the meat-based products technology. - C. 231-238.
  8. Karim O.R., Oyeyinka S.A., Olawuyi I., Akintayo O.A., Olapade M. Effect of processing conditions on chemical composition and consumer acceptability of cocoyam (colocasia esculentus) elubo. - C. 239-248.
  9. Babenko V., Bakhmach V., Porociuk O., Levchuk I., Golubets O., Shkaruba S. Composition and properties of peanut and sunflower oil blends. - C. 249-255.
  10. Kuievda Yu., Baliuta S. Synthesis of robust interconnected power system stabilizers for turbine generators in sugar factories. - C. 256-266.
  11. Kopylova L., Baliuta S., Mashchenko O. Methods and algorithms of food industry enterprises electrical energy consumption control. - C. 267-282.
  12. Lobok O., Goncharenko B., Vykhrova L., Sych M. Isolation of domains of stability of linear dynamic systems with fractional regulators. - C. 283-293.
  13. Breus N., Hrybkov S., Polischuk G. Hybrid expert system to model the ice cream recipes. - C. 294-304.
  14. Buculei A., Turcan P. Effect of natural dye from beetroot juice on antioxidant properties and nutritional values of fondants. - C. 305-318.
  15. Abstracts. - C. 319-326.
  16. Instructions for authors. - C. 327-332.
  17. Сontents of Volume 5. Year 2017. - C. 333-336.
  18. Вихідні дані.
2017
Vol. 5
Iss. 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського