Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2018/7/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ukrainian food journal .- Kyiv Ukrainian Food Journal- Title.
- Contents.
- Gulua L., Nikolaishvili L., Turmanidze T., Jgenti M., Bezhuashvili M., FitzGerald R. Chemical constituents, antioxidant and anti-lipase activity of the selected wines produced in Georgia. - C. 177-191.
- Lukinac Ja., Jukić M., Mastanjević K., Lučan M. Application of computer vision and image analysis method in cheese-quality evaluation: a review. - C. 192-214.
- Hrabovska O., Pastukh H., Lysyi O., Miroshnyk V., Shtangeeva N. The use of enzyme preparations for pectin extraction from potato pulp. - C. 215-233.
- Shah S. N., Mahesar S. A., Sherazi S. T. H., Panhwar M. A., Nizamani S. M., Kandhro A. A. Influence of commercial refining on some quality attributes of sunflower oil. - C. 234-243.
- Sova N., Lutsenko M., Korchmaryova A., Andrusevych K. Research of physical and chemical parameters of the oil obtained from organic and conversion hemp seeds varieties "Hliana”. - C. 244-552.
- Dorohovych V., Hrytsevich M., Isakova N. Effect of gluten-free flour on sensory, physico-chemical, structural and mechanical properties of wafer batter and waffles. - C. 253-263.
- Babarinsa O. A., Oluwalana I. B., Bolade M. K. Effects of storage of fresh cassava in moist sawdust on the proximate chemical and functional properties of gari. - C. 264-272.
- Sokolenko A., Shevchenko O., Maksymenko I., Vasylkivskyi K. Energy transformations in processes of anaerobic fermentation. - C. 273-280.
- Sokolskyi O., Mikulionok I., Gavva O., Gromova V. Modeling of extrusion-blown molding process of polymeric package. - C. 281-290.
- Petrova Z., Pazyuk V., Samoilenko K., Chepeliuk O. Effect of treatment modes on quality and antioxidant properties of tomato and beet processing products. - C. 291-302.
- Obodovich O., Ustinov O., Zaharov V. Mathematical modeling of mass transfer in baromembrane processes. - C. 303-310.
- Marchevskii V., Grobovenko Ya., Telestakova V. Kinetics of drying the titanium dioxide paste in the vortex dryer. - C. 311-323.
- Imanberdiev B., Cherep A., Cherep O., Mostenska T. Peculiar features of business incubators functioning: Ukrainian and world experience. - C. 324-336.
- Raisienė A. G., Morkunas M. Towards Healthier Life: Changes in growing of health-friendly food crops and products in Lithuania before accession to EU and after. - C. 337-351.
- Анотації. - C. 352-361.
- Instructions for authors. - C. 362-365.
- Вихідні дані.
| 2018 | Vol. 7 | Issue 2
|
|
|
|