Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2013/2/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ukrainian food journal .- Kyiv Ukrainian Food Journal- Титул.
- Зміст.
- Сторінка головного редактора.
Food Technologies / Харчові технології
- Chochkov R., Chonova V., Valova S., Karadzhov G. Rheological properties of fermented beverage from barley flour. - C. 321-327.
- Popovici C. Soxhlet extraction and characterisation of natural compounds from walnut (Juglans regia L.) by-products. - C. 328-336.
- Гапонюк І. Вплив параметрів довкілля на сушіння зерна. - C. 337-346.
- Дробот В., Грищенко А. Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні. - C. 347-353.
- Мельник О., Довгун І. Властивості модифікованого крохмалю. - C. 354-359.
- Соловьёва Е., Батракова Т., Губеня О. Разработка технологии хлебных изделий обогащенных йодосодержащими препаратами. - C. 360-365.
Biotechnology, microbiology / Біотехнологія, мікробіологія
- Грегірчак Н., Лупина Т., Мордич Т. Ефективність дії комбінованих дезінфектантів. - C. 366-373.
- Лич І., Волошина І., Пекло А. Ліпосоми як засоби адресної доставки лікарських засобів. - C. 374-383.
- Мордич Т. Дослідження дії комбінованого дезінфікуючого препарату в умовах наближених до практичного застосування. - C. 384-392.
Processes and equipment of food productions / Процеси та обладнання харчових виробництв
- Люлька Д., Пушанко М. Моделювання процесу стискання сокостружкової суміші в дифузійних апаратах. - C. 393-403.
- Шутюк В. Вплив способів та режимів сушіння на зміну мікроструктури рослинної сировини. - C. 404-411.
- Харченко Є., Дмитрук Є., Шаран А. Аеродинамічний опір нетканих фільтрувальних матеріалів. - C. 412-420.
Life Safety / Безпека життєдіяльності
- Володченкова Н., Хіврич О., Левченко О. Аналіз вибухонебезпечних ситуацій на підприємствах харчової промисловості. - C. 421-428.
Economics and Management / Економіка та управління
- Протасова Л., Щехорський А. Ефективність діяльності в системі стратегічних показників молокопереробних підприємств. - C. 429-436.
- Сергеєва Г., Зінченко Т. Застосування функцій для математичного моделювання перехідних процесів. - C. 437-445.
- Коваль Б., П’янкова О. Реалізація експортного потенціалу національних аграрних підприємств. - C. 446-453.
- Анотації. - C. 454-474.
- Інструкції для авторів. - C. 475-479.
| 2013 | Vol. 2 | Issue 3
|
|
|
|