Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2020/28<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Самченко І. О., Олійник С. І. Визначення ефективності оброблення сортівки вуглецевим активованим і модифікованим матеріалом. - C. 7-16.
  4. Булій Ю. В., Куц А. М., Бондар М. В., Мукоїд Р. М. Підвищення якості спирту етилового ректифікованого в процесі брагоректифікації. - C. 17-24.
  5. Гетьман І. А., Михонік Л. А. Технологічні аспекти використання вівсяної закваски спонтанного бродіння в технології пшенично-житнього хліба. - C. 25-32.
  6. Грищенко А. М. Дослідження впливу різних видів гречаного борошна на якість безглютенового хліба. - C. 33-39.
  7. Андронович Г. М., Бондаренко Ю. В., Піддубний В. А., Білик О. А. Вплив насіння олійного льону на формування структурно-механічних властивостей пшеничного тіста. - C. 40-48.
  8. Лисенко О. Л. Дослідження сорбційних і десорбційних властивостей мармеладу. - C. 49-53.
  9. Городецька І. М., Камбулова Ю. В., Кохан О. О., Олексієнко Н. В. Якість здобного печива із застосуванням борошна зеленої гречки, цикорію і керобу. - C. 54-61.
  10. Пухляк А. Г., Кочубей-Литвиненко О. В., Тихончук І. С., Онофрей С. Ф. Комбінування сировини в технології сухих багатокомпонентних молочних сумішей. - C. 62-73.
  11. Лебеденко Т. Є., Жигунов Д. О., Хвостенко К. В., Дубкова Т. П. Якість борошна: проблеми з огляду потужних виробництв борошняної продукції та підприємств HORECA. - C. 74-84.
  12. Дубовкіна І. О., Колесник В. В., Полупан В. В., Корецька І. Л. Оцінка якості спиртових напівфабрикатів з рослинної сировини в технології алкогольних напоїв. - C. 85-95.
  13. Гойко І. Ю., Стеценко Н. О. Розроблення напівфабрикату із солоду зернових культур для збагачення харчових продуктів. - C. 96-102.
  14. Кошак Ж. В., Кошак А. Э. Влияние технологических параметров производства на качество комбикормов для рыб. - C. 103-114.
  15. Міщенко О. С., Кизюн Г. О., Можаровська А. А., Олійник С. І. Енергоефективна технологія переробки фракції головної етилового спирту з отриманням спирту етилового ректифікованого. - C. 115-122.
  16. Вашека О. М., Петруша О. О., Арсеньєва Л. Ю. Удосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока за фосфатазою із застосуванням компʼютерної колориметрії. - C. 123-131.
  17. Литвиненко О. А., Пащенко Б. С., Штефан Є. В. Дослідження властивостей керамічних матеріалів для харчової промисловості. - C. 132-139.
  18. Пасічний В. М., Маринін А. І., Желуденко Ю. В. Дослідження впливу елементів активного пакування на мікробіологічну стабільність сосисок варених у процесі зберігання. - C. 140-148.
  19. Грибков С. В., Ханбабаєв Р. Р., Харкянен О. В. Аналіз маркетингових заходів торговельної мережі методами Text Mining. - C. 149-157.
  20. Степанець О. І., Васильківський К. В., Мироненко С. М., Максименко І. Ф. Енергетична рекуперація і регулювання ходу машин. - C. 158-168.
2020
№ 28
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського