Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2019/25<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова промисловість : наук. журн..- Київ Harčova promislovìstʹ- Титул.
- Зміст.
- Фалендиш Н. О., Зінченко І. М., Блаженко М. С. Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна. - C. 7-13.
- Вороненко А. А., Ярош М. Б., Пирог Т. П. Особливості синтезу етаполану на суміші ацетату натрію та рафінованої соняшникової олії. - C. 14-21.
- Укpaїнeць A. I., Негрей О. В. Фізичні властивості волоських горіхів. - C. 22-32.
- Дулька О. С., Прибильський В. Л. Вплив підготовленої води на вміст летких домішок в збродженому квасному суслі. - C. 33-38.
- Романченко Н. М., Риндін А. В., Павлюченко О. С. Доцільність використання солоду житнього ферментованого в технології кексів. - C. 39-45.
- Хорунжа Т., Пасічний В., Рудюк В., Гуць В. Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового заліза. - C. 46-51.
- Чорна А. І., Роботько А. Ю. Маркетингові дослідження споживчих переваг придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям. - C. 52-59.
- Сімахіна Г. О., Камінська С. В., Науменко Р. Ю. Управління безпекою швидкозамороженої плодово-ягідної продукції на етапах її життєвого циклу. - C. 60-69.
- Рудюк В. П., Пасічний В. М., Хорунжа Т. О., Красуля О. О. Дослідження впливу використання білкових концентратів на реологічні показники кисломолочних продуктів та їх терміни зберігання. - C. 70-77.
- Рябоконь Н. В., Риндюк Д. В., Лементар С. Ю., Марцинкевич Л. В. Контроль якості та безпечності продуктів з пробіотичними культурами. - C. 78-86.
- Семенова О. І., Бублієнко Н. О., Сулейко Т. Л., Решетняк Л. Р. Обґрунтування біохімічного окиснення забруднень вуглеводневмісних стічних вод. - C. 87-92.
- Українець А. І., Большак Ю. В., Маринін А. І., Шпак В. В. Особливості процесу сорбції нафтопродуктів з поверхні води тонковолокнистими композиційними структурами, інверсними мембранним структурам. - C. 93-99.
- Пономаренко В. В., Слюсенко А. М., Хитрий Я. С., Лементар С. Ю. Визначення раціональних параметрів струминного апарата з нестаціонарним струменем рідини. - C. 100-108.
- Якимчук М. В., Валіулін Г. Р., Мироненко С. М., Якимчук В. М. Дослідження раціональних характеристик шредера для подрібнення полімерних виробів. - C. 109-115.
- Бойко Р. О., Грибков С. В. Мережеві структури при керуванні складними організаційно-технічними (технологічними) системами. - C. 116-123.
- Кружилко О. Є., Ткалич І. М., Сірик А. О., Полукаров О. І. Теоретичні основи та інформаційне забезпечення оцінювання виробничого ризику. - C. 124-132.
- Майстренко В. В., Лях Ю. М., Євтушенко О. В., Демчук Г. В. Аналіз стану безпеки працівників у харчовій промисловості. - C. 133-140.
- Ладанюк А. П., Луцька Н. М., Смітюх Я. В., Власенко Л. О., Сашньова М. В. Ефективність інтелектуальних систем керування технологічними об'єктами. Частина 1. Основні положення. - C. 141-147.
- Бублієнко Н. О., Семенова О. І., Сулейко Т. Л. Застосування екотехнології для переробки відходів свиноферми. - C. 148-155.
- Чагайда А. О., Васильківський К. В. Термодинамічний аналіз рекуперативних систем. - C. 156-165.
| 2019 | | № 25
|
|
|
|