Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2019/25<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Фалендиш Н. О., Зінченко І. М., Блаженко М. С. Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна. - C. 7-13.
  4. Вороненко А. А., Ярош М. Б., Пирог Т. П. Особливості синтезу етаполану на суміші ацетату натрію та рафінованої соняшникової олії. - C. 14-21.
  5. Укpaїнeць A. I., Негрей О. В. Фізичні властивості волоських горіхів. - C. 22-32.
  6. Дулька О. С., Прибильський В. Л. Вплив підготовленої води на вміст летких домішок в збродженому квасному суслі. - C. 33-38.
  7. Романченко Н. М., Риндін А. В., Павлюченко О. С. Доцільність використання солоду житнього ферментованого в технології кексів. - C. 39-45.
  8. Хорунжа Т., Пасічний В., Рудюк В., Гуць В. Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового заліза. - C. 46-51.
  9. Чорна А. І., Роботько А. Ю. Маркетингові дослідження споживчих переваг придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям. - C. 52-59.
  10. Сімахіна Г. О., Камінська С. В., Науменко Р. Ю. Управління безпекою швидкозамороженої плодово-ягідної продукції на етапах її життєвого циклу. - C. 60-69.
  11. Рудюк В. П., Пасічний В. М., Хорунжа Т. О., Красуля О. О. Дослідження впливу використання білкових концентратів на реологічні показники кисломолочних продуктів та їх терміни зберігання. - C. 70-77.
  12. Рябоконь Н. В., Риндюк Д. В., Лементар С. Ю., Марцинкевич Л. В. Контроль якості та безпечності продуктів з пробіотичними культурами. - C. 78-86.
  13. Семенова О. І., Бублієнко Н. О., Сулейко Т. Л., Решетняк Л. Р. Обґрунтування біохімічного окиснення забруднень вуглеводневмісних стічних вод. - C. 87-92.
  14. Українець А. І., Большак Ю. В., Маринін А. І., Шпак В. В. Особливості процесу сорбції нафтопродуктів з поверхні води тонковолокнистими композиційними структурами, інверсними мембранним структурам. - C. 93-99.
  15. Пономаренко В. В., Слюсенко А. М., Хитрий Я. С., Лементар С. Ю. Визначення раціональних параметрів струминного апарата з нестаціонарним струменем рідини. - C. 100-108.
  16. Якимчук М. В., Валіулін Г. Р., Мироненко С. М., Якимчук В. М. Дослідження раціональних характеристик шредера для подрібнення полімерних виробів. - C. 109-115.
  17. Бойко Р. О., Грибков С. В. Мережеві структури при керуванні складними організаційно-технічними (технологічними) системами. - C. 116-123.
  18. Кружилко О. Є., Ткалич І. М., Сірик А. О., Полукаров О. І. Теоретичні основи та інформаційне забезпечення оцінювання виробничого ризику. - C. 124-132.
  19. Майстренко В. В., Лях Ю. М., Євтушенко О. В., Демчук Г. В. Аналіз стану безпеки працівників у харчовій промисловості. - C. 133-140.
  20. Ладанюк А. П., Луцька Н. М., Смітюх Я. В., Власенко Л. О., Сашньова М. В. Ефективність інтелектуальних систем керування технологічними об'єктами. Частина 1. Основні положення. - C. 141-147.
  21. Бублієнко Н. О., Семенова О. І., Сулейко Т. Л. Застосування екотехнології для переробки відходів свиноферми. - C. 148-155.
  22. Чагайда А. О., Васильківський К. В. Термодинамічний аналіз рекуперативних систем. - C. 156-165.
2019
№ 25
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського