Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29210:НРСТ/2022/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Національного технічного університету "ХПІ"
: зб. наук. пр..- Харків. Серія, Нові рішення в сучасних технологіях

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Енергетика, машинобудування та технології конструкційних матеріалів

  4. Батигін Ю. В., Єрьоміна О. Ф., Шиндерук С. О., Чаплигін Є. О. Резонансний підсилювач активної електричної потужності періодичних імпульсів струму. - C. 3-10.
  5. Захарченко А. С., Степанець О. В. Математичне моделювання температурного режиму фанкойла. - C. 11-17.
  6. Крячок О. С., Сушко Д. А. Моделювання електромагнітних процесів у робочій зоні спеціальних пристроїв з урахуванням впливу магнітного екрану. - C. 18-23.
  7. Лесик Д. А., Грушка М., Сідун К. Ю., Данилейко О. О., Кифоренко Д. С., Джемелінський В. В. Селективне поверхневе зміцнення валу механізму передач роботизованою лазерною 3D системою. - C. 24-29.
  8. Мінакова К. О., Зайцев Р. В. Двовісна модель теплового балансу сонячного колектора. - C. 30-34.
  9. Інформаційні технології та системи управління

  10. Григоренко І. В., Андрєєв Д. А. Система контролю технологічного процесу виготовлення господарського мила. - C. 35-40.
  11. Капочкіна А. Б., Капочкіна М. Б. Алгоритм акустичної томографії з визначення просторової ізотропності гідроакустичного поля. - C. 41-49.
  12. Хімічні та харчові технології

  13. Заморська І. Л., Худік Л. М. Вміст та склад цукрів і органічних кислот ягід суниці, вирощених у зоні Правобережного Лісостепу України. - C. 50-56.
  14. Калина В. С., Родигін О. А. Mакаронні вироби з амарантового борошна. - C. 57-62.
  15. Кондратюк Н. В., Чернявська А. Ю., Савченко А. М., Котов О. О., Карпенко С. О. Роль м’яса птиці в нутрієнтному балансі харчових раціонів молоді. - C. 63-73.
  16. Мельник Ю. Р., Мельник С. Р., Магорівська Г. Я. Трансестерифікація тригліцеридів пропан-2-олом у присутності сульфатної кислоти. - C. 74-80.
  17. Ненастіна Т. О., Сахненко М. Д., Проскуріна В. О., Горохівська Н. В. Моделювання вмісту компонентів композиційних електролітичних покриттів від густини струму поляризації. - C. 81-85.
  18. Чубур В. С., Черниш Є. Ю., Скиданенко М. С., Данилов Д. В., Білоус О. О. Переробка пташиного посліду в енергетичних цілях в технологіях захисту довкілля. - C. 86-92.
  19. Електрофізичні технології, ЕМС та блискавкозахист

  20. Коліушко Д. Г., Руденко С. С., Фураєв Ю. О. Аналіз методів визначення опору розтікання струму зі ступнів людини. - C. 93-98.
  21. Вихідні відомості.
2022
№ 3 (13)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського