Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2020/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул.
- Зміст.
Ринкові дослідження
- Герасименко А., Ковтун В. Деформація споживчого попиту під впливом штучної інформаційної асиметрії. - C. 4-15.
- Полюга В., Демченко В., Доскоч О. Ринок металопрокату в Україні. - C. 16-28.
- Галько С., Осієвська В. Експортно-імпортний потенціал ринку моторних човнів України. - C. 29-42.
- Луців Н., Жолинська Г., Сеник Л. Ринок меду натурального. - C. 43-56.
Удосконалення властивостей товарів
- Мережко Н., Ткачук В. Комплексна оцінка якості моторних палив із біокомпонентами. - C. 57-64.
- Сім’ячко О. Класифікація кормів для домашніх тварин. - C. 65-73.
Новітні технології харчових продуктів
- Левандовський Л., Вітряк О., Грабовська О. Екологізація спільного виробництва спирту і хлібопекарських дріжджів із меляси. - C. 74-82.
- Гніцевич В., Васильєва О. Технологія напівфабрикатів на основі топінамбура та кизилу. - C. 82-92.
- Юдіна Т., Романенко Р., Безрученко О. Підвищення технологічного потенціалу аглютенової борошняної сировини. - C. 93-103.
- Власенко І., Семко Т., Бандура В. Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої. - C. 103-112.
Дослідження якості харчових продуктів
- Belinska S., Moroz O., Safiullina L. Consumer properties of fresh and frozen hippophae berries of the Velikan variety. - C. 113-120.
- Дончевська Р., Сидоренко О. Споживна цінність заливних продуктів із прісноводної риби. - C. 121-131.
| 2020 | | № 4 (36)
|
|
|
|