Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2020/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Ринкові дослідження

  4. Герасименко А., Ковтун В. Деформація споживчого попиту під впливом штучної інформаційної асиметрії. - C. 4-15.
  5. Полюга В., Демченко В., Доскоч О. Ринок металопрокату в Україні. - C. 16-28.
  6. Галько С., Осієвська В. Експортно-імпортний потенціал ринку моторних човнів України. - C. 29-42.
  7. Луців Н., Жолинська Г., Сеник Л. Ринок меду натурального. - C. 43-56.
  8. Удосконалення властивостей товарів

  9. Мережко Н., Ткачук В. Комплексна оцінка якості моторних палив із біокомпонентами. - C. 57-64.
  10. Сім’ячко О. Класифікація кормів для домашніх тварин. - C. 65-73.
  11. Новітні технології харчових продуктів

  12. Левандовський Л., Вітряк О., Грабовська О. Екологізація спільного виробництва спирту і хлібопекарських дріжджів із меляси. - C. 74-82.
  13. Гніцевич В., Васильєва О. Технологія напівфабрикатів на основі топінамбура та кизилу. - C. 82-92.
  14. Юдіна Т., Романенко Р., Безрученко О. Підвищення технологічного потенціалу аглютенової борошняної сировини. - C. 93-103.
  15. Власенко І., Семко Т., Бандура В. Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої. - C. 103-112.
  16. Дослідження якості харчових продуктів

  17. Belinska S., Moroz O., Safiullina L. Consumer properties of fresh and frozen hippophae berries of the Velikan variety. - C. 113-120.
  18. Дончевська Р., Сидоренко О. Споживна цінність заливних продуктів із прісноводної риби. - C. 121-131.
2020
№ 4 (36)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського