Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2017/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Галько С., Михайлова Г., Осієвська В. Світовий ринок ковдр і пледів. - C. 5–15.
  4. Мотузка Ю. Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід. - C. 16–26.
  5. Голуб Б. Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі. - C. 27–36.
  6. Індутний В., Мережко Н., Пірковіч К. Безпека пам’яток культури з металів. - C. 36–49.
  7. Коломієць Т., Черняк Л. Якість безфосфатних порошків для прання білизни. - C. 50–57.
  8. Жалдак М. Складові формування якості та безпечності дитячого взуття. - C. 58–68.
  9. Свідерський В., Демченко В. Хімічний склад і дисперсність зольних мікросфер. - C. 69–79.
  10. Галиш В., Пасальський Б., Севастьянова О. Високоефективні сорбенти з продуктів переробки сільськогосподарської сировини. - C. 80–89.
  11. Антюшко Д. Особливості стандартизації в Україні та світі зерна пшениці. - C. 90–101.
  12. Левицька С., Белінська С., Кривошапка В. Пігментний комплекс замороженої капусти броколі. - C. 102–109.
  13. Мельник О., Худік Л. Фізичні властивості яблук, оброблених інгібітором етилену. - C. 110–119.
  14. Шульга О., Чорна А., Петруша О. Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок. - C. 120–130.
  15. Кравченко М., Шаповал С., Данилюк І. Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської. - C. 131–139.
  16. Гніцевич В., Юдіна Т., Дейниченко Л. Технологія та біологічна цінність виробів із молочно-білкового концентрату. - C. 139–148.
  17. Корзун В., Антонюк І. Технологія гомбовців підвищеної біологічної цінності з кисломолочного сиру. - C. 148–161.
  18. Федорова Д. Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб. - C. 162–175.
  19. Романовська О. Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні. - C. 176–184.
  20. Відомості про авторів.
2017
№ 1 (23)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського