Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2016/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Інформація про 20 симпозіум міжнародного товариства товарознавців і технологів IGWT. - C. 5–8.
  4. Ткаченко Т., Гладкий О. Міський і сільський туризм: формування і розвиток. - C. 9–20.
  5. Власенко І., Власенко В., Лояніч Г. Стан виробництва і споживання м’яса в Україні. - C. 21–31.
  6. Демченко В. Експортно-імпортний потенціал зольних мікросфер в Україні. - C. 31–38.
  7. Stoikova T. Problems and opportunities for safety and quality of goods. - C. 39–44.
  8. Кордзая Н., Єгоров Б. Державне регулювання продовольчої безпеки. - C. 45–56.
  9. Шаповал С. Дослідження структурно-механічних властивостей пружно-в’язких тіл методом осьової деформації. - C. 57–65.
  10. Осауленко К. Кремнійорганічні покриття для захисту паперу. - C. 66–72.
  11. Мережко Н., Золотарьова О. Фізико-технічні властивості просочених кремнійорганічними сполуками пористих нерудних матеріалів. - C. 73–82.
  12. Притульська Н., Антюшко Д. Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення. - C. 83–92.
  13. Белінська С., Левицька С. Біологічна цінність білка капусти броколі. - C. 92–99.
  14. Сичевський М., Жукова Я., Вакуленко М. Тест-система для ідентифікації сої лінії GTS 40-3-2. - C. 99–108.
  15. Лебська Т., Очколяс О. Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями. - C. 109–116.
  16. Апач М., Сидоренко О., Буркацька Г. Морфометричні показники ідентифікації Rapana venosa. - C. 117–129.
  17. Боліла Н. Біологічна цінність білка акули катран. - C. 130–137.
  18. Кравченко М., Ткаченко Л., Михайлик В. Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур. - C. 138–147.
  19. Гніцевич В., Юдіна Т., Дейниченко Л. Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів. - C. 148–157.
  20. Федорова Д., Романенко Р. Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів. - C. 158–177.
  21. Криворучко М., Форостяна Н. Реологічні властивості пшеничного тіста з кокосовою клітковиною. - C. 177–184.
  22. Відомості про авторів.
2016
№ 2 (22)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського