Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2016/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул.
- Зміст.
- Ільченко Н. Глобалізаційні процеси та тенденції розвитку оптової торгівлі. - C. 5–15.
- Ромат Є. Система бренд-маркетингових комунікацій. - C. 16–25.
- Fayvishenko D. The concept of brand positioning. - C. 25–31.
- Галько С., Осієвська В. Класифікація товарів як інструмент транспарентності міжнародної торгівлі. - C. 32–47.
- Власенко І., Власенко Ів., Клименко В. Ринок молока у Вінницькій області: тенденції розвитку. - C. 48–58.
- Притульська Н., Мотузка Ю. Захист прав споживачів харчових продуктів для спеціальних медичних цілей. - C. 59–70.
- Антюшко Д. Імплементація положень стандарту ISO 9001:2015 для вдосконалення систем управління якістю. - C. 71–79.
- Yazami R., Goncharova I. Li-batteries: electrochemical intercalation of fluorocomplex anions into carbon nanotubes. - C. 80–85.
- Коломієць Т., Черняк Л. Методологічні засади визначення ринкової вартості товарів при товарознавчій експертизі. - C. 86–96.
- Михайлова Г., Форостяна Н. Теплозахисні властивості ковдр із об’ємними наповнювачами. - C. 96–105.
- Орлова Н., Белінська С., Камєнєва Н. Вологозатримувальна здатність заморожених томатів. - C. 106–113.
- Тележенко Л., Михайлова К. Розробка напоїв із високим фіт-фактором. - C. 114–123.
- Дейниченко Г., Юдічева О. Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів. - C. 124–130.
- Рудавська Г., Хахалєва І. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору. - C. 131–137.
- Радченко Л., Соколовська О., Гасанова А. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном. - C. 137–149.
- Очколяс О., Тищенко Л., Лебська Т. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями. - C. 149–158.
- Сидоренко О., Апач М., Буркацька Г. Біологічна цінність білків Rapana venosa. - C. 159–168.
- Менчинська А. Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб. - C. 169–176.
- Кравченко М., Романовська О. Вплив борошна "Здоров’я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей. - C. 177–184.
- Гніцевич В., Чехова Н. Властивості м’ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом. - C. 184–193.
- Дубініна А., Ленерт С., Хоменко О. Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності. - C. 193–207.
- Сімахіна Г., Науменко Н. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях. - C. 208–221.
- Дудла І. Гармонізація вимог до безпечності лако-фарбових матеріалів в Україні та ЄС. - C. 222–235.
- Chykyn N., Sevastyanova O., Pasalskiy B. The sorption of ions heavy metals by technical lignins. - C. 235–243.
- Сєногонова Г. Мікробіологічна безпечність батончиків висівкових. - C. 243–250.
- Відомості про авторів.
| 2016 | | № 1 (21)
|
|
|
|