Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2015/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Захист прав споживачів

  4. Притульська Н. Система захисту прав споживачів в Україні: проблеми реформування. - C. 5–16.
  5. Проблеми класифікації товарів

  6. Motuzka I., Antiushko D. Сlassification of products for enteral nutrition. - C. 17–24.
  7. Методологічні аспекти оцінювання якості товарів

  8. Колтунов В., Коваль А., Романенко Р. Діагностика технічної стадії стиглості кукурудзи цукрової. - C. 25–32.
  9. Дзюба Н. Ідентифікація ІЧ-спектроскопією комплексоутворення амілаза – глютин. - C. 33–40.
  10. Дослідження якості харчових продуктів

  11. Белінська С. Динаміка активності ферментів при переробці баклажанів. - C. 41–48.
  12. Рудавська Г., Хахалєва І., Чикун Н. Ідентифікація за вмістом інуліну сухих розчинних напоїв із цикорію. - C. 49–56.
  13. Божко Т., Павліш Л. Оцінювання якості лікерів за профілем флейвору. - C. 57–63.
  14. Жукова Я., Петрищенко С., Олійниченко О. Критерії інтенсивності аромату кисловершкового масла. - C. 64–73.
  15. Шугай М., Чорна Н. Селекція штамів Lactobacillus spр. для захисних композицій при виробництві сирів. - C. 73–84.
  16. Федорова Д., Кузьменко Ю. Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського. - C. 85–97.
  17. Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів

  18. Мостика К., Осика В., Коптюх Л. Дослідження властивостей жиронепроникного пакувального паперу. - C. 98–105.
  19. Стретович С. Вплив наповнювача на непрозорість і білість паперу для письма. - C. 105–111.
  20. Збереження якості товарів

  21. Мельник О., Худік Л. Збереженість яблук ранньозимових сортів із післязбиральною обробкою 1-метилциклопропеном. - C. 112–123.
  22. Проблеми безпечності товарів

  23. Сидоренко О., Боліла Н., Коротецький В. Характеристика безпечності м’яса чорноморської акули катран за вмістом важких металів. - C. 124–132.
  24. Голуб Б. Вивчення мікробіологічної безпечності пробіотиків. - C. 132–139.
  25. Новітні технології харчових продуктів

  26. Дейниченко Г., Гузенко В., Гафуров О. Якість харчових рідин ультрафільтраційного концентрування. - C. 140–149.
  27. Мінорова А. Вплив параметрів ультрафільтрації підсирної молочної сироватки на вміст білка. - C. 150–156.
  28. Маковецька С., М’якшило О. Візуальна інтерпретація технологічних процесів цукрового виробництва з використанням методу "Обличчя Чернова". - C. 156–167.
  29. Дискусійний клуб

  30. Індутний В. Застосування функції розподілу Лоренца в товарознавстві. - C. 168–178.
  31. Відомості про авторів. - C. 179–184.
2015
№ 2 (20)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського