Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2015/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул.
- Зміст.
Захист прав споживачів
- Притульська Н. Система захисту прав споживачів в Україні: проблеми реформування. - C. 5–16.
Проблеми класифікації товарів
- Motuzka I., Antiushko D. Сlassification of products for enteral nutrition. - C. 17–24.
Методологічні аспекти оцінювання якості товарів
- Колтунов В., Коваль А., Романенко Р. Діагностика технічної стадії стиглості кукурудзи цукрової. - C. 25–32.
- Дзюба Н. Ідентифікація ІЧ-спектроскопією комплексоутворення амілаза – глютин. - C. 33–40.
Дослідження якості харчових продуктів
- Белінська С. Динаміка активності ферментів при переробці баклажанів. - C. 41–48.
- Рудавська Г., Хахалєва І., Чикун Н. Ідентифікація за вмістом інуліну сухих розчинних напоїв із цикорію. - C. 49–56.
- Божко Т., Павліш Л. Оцінювання якості лікерів за профілем флейвору. - C. 57–63.
- Жукова Я., Петрищенко С., Олійниченко О. Критерії інтенсивності аромату кисловершкового масла. - C. 64–73.
- Шугай М., Чорна Н. Селекція штамів Lactobacillus spр. для захисних композицій при виробництві сирів. - C. 73–84.
- Федорова Д., Кузьменко Ю. Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського. - C. 85–97.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Мостика К., Осика В., Коптюх Л. Дослідження властивостей жиронепроникного пакувального паперу. - C. 98–105.
- Стретович С. Вплив наповнювача на непрозорість і білість паперу для письма. - C. 105–111.
Збереження якості товарів
- Мельник О., Худік Л. Збереженість яблук ранньозимових сортів із післязбиральною обробкою 1-метилциклопропеном. - C. 112–123.
Проблеми безпечності товарів
- Сидоренко О., Боліла Н., Коротецький В. Характеристика безпечності м’яса чорноморської акули катран за вмістом важких металів. - C. 124–132.
- Голуб Б. Вивчення мікробіологічної безпечності пробіотиків. - C. 132–139.
Новітні технології харчових продуктів
- Дейниченко Г., Гузенко В., Гафуров О. Якість харчових рідин ультрафільтраційного концентрування. - C. 140–149.
- Мінорова А. Вплив параметрів ультрафільтрації підсирної молочної сироватки на вміст білка. - C. 150–156.
- Маковецька С., М’якшило О. Візуальна інтерпретація технологічних процесів цукрового виробництва з використанням методу "Обличчя Чернова". - C. 156–167.
Дискусійний клуб
- Індутний В. Застосування функції розподілу Лоренца в товарознавстві. - C. 168–178.
- Відомості про авторів. - C. 179–184.
| 2015 | | № 2 (20)
|
|
|
|