Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2015/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул, зміст.
  2. Управління якістю товарів і послуг

  3. Притульська Н., Федорова Д., Бондаренко Є. Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні. - C. 5–17.
  4. Ruzevicius J. New challenges for quality management. - C. 18–27.
  5. Ринкові дослідження

  6. Дончевська Р. Розвиток рибного господарства України. - C. 28–40.
  7. Дишлова В. Ринкова вартість виробів із бурштину. - C. 41–49.
  8. Методологічні аспекти оцінювання якості товарів

  9. Гончарова І. Фератна технологія очищення води природних джерел від нітритів. - C. 50–59.
  10. Шаповал С., Шевченко Р. Інженерно-технічне моделювання системи життєзабезпечення готельно-ресторанного комплексу. - C. 60–73.
  11. Луцька Н., Савченко Т. Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства. - C. 73–83.
  12. Дослідження якості харчових продуктів

  13. Асланян С., Антюшко Д., Мотузка Ю. Елементний склад продуктів для ентерального харчування. - C. 84–89.
  14. Рудавська Г., Божко Т., Метельська Н. Напрями удосконалення класифікації лікерів. - C. 90–98.
  15. Гасанова А., Соколовська О., Корзун В. Фортифікація пастильних виробів йодом. - C. 98–105.
  16. Дітріх І., Литвин Я. Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива. - C. 106–112.
  17. Победаш М., Сидоренко О., Романенко Р. Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб. - C. 112–120.
  18. Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів

  19. Мережко Н., Шульга О. Експлуатаційні властивості покриттів з модифікованими каолінами. - C. 121–127.
  20. Караваєв Т. Водно-дисперсійні фарби для отримання покриттів із середнім глянцем. - C. 128–135.
  21. Комаха В., Свідерський В. Процеси взаємодії в системі "модифікований карбонатний наповнювач – плівкоутворювач". - C. 135–142.
  22. Андрієвська Л., Глушкова Т., Коптюх Л. Евкаліптова целюлоза як альтернативна сировина у виробництві паперу. - C. 142–148.
  23. Пірковіч К. Ідентифікація антикварних ювелірних предметів зі срібла за мікроструктурою. - C. 148–153.
  24. Збереження якості товарів

  25. Белінська С., Клячин І. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої. - C. 154–162.
  26. Колтунов В., Булах М. Інтенсивність дихання плодів гарбуза при зберіганні. - C. 162–169.
  27. Проблеми безпечності товарів

  28. Чикун Н., Пасальський Б., Пузій О. Ефективність вітчизняних адсорбентів при очищенні води від йонів Феруму (III). - C. 170–175.
  29. Дьякова Ю., Орлова Н. Безпечність баклажанових снеків. - C. 175–182.
  30. Нездолій А. Визначення гострої токсичності in vivo кондитерських виробів для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням. - C. 183–188.
  31. Новітні технології оздоровчих продуктів

  32. Сімахіна Г., Науменко Н. Інновації у харчових технологіях. - C. 189–201.
  33. Кравченко М., Поп Т., Криворучко М. Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха. - C. 201–208.
  34. Антонюк І., Дейниченко Л. Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід". - C. 209—217.
  35. Відомості про авторів. - C. 218–226.
2015
№ 1 (19)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського