Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2015/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
Управління якістю товарів і послуг
- Притульська Н., Федорова Д., Бондаренко Є. Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні. - C. 5–17.
- Ruzevicius J. New challenges for quality management. - C. 18–27.
Ринкові дослідження
- Дончевська Р. Розвиток рибного господарства України. - C. 28–40.
- Дишлова В. Ринкова вартість виробів із бурштину. - C. 41–49.
Методологічні аспекти оцінювання якості товарів
- Гончарова І. Фератна технологія очищення води природних джерел від нітритів. - C. 50–59.
- Шаповал С., Шевченко Р. Інженерно-технічне моделювання системи життєзабезпечення готельно-ресторанного комплексу. - C. 60–73.
- Луцька Н., Савченко Т. Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства. - C. 73–83.
Дослідження якості харчових продуктів
- Асланян С., Антюшко Д., Мотузка Ю. Елементний склад продуктів для ентерального харчування. - C. 84–89.
- Рудавська Г., Божко Т., Метельська Н. Напрями удосконалення класифікації лікерів. - C. 90–98.
- Гасанова А., Соколовська О., Корзун В. Фортифікація пастильних виробів йодом. - C. 98–105.
- Дітріх І., Литвин Я. Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива. - C. 106–112.
- Победаш М., Сидоренко О., Романенко Р. Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб. - C. 112–120.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Мережко Н., Шульга О. Експлуатаційні властивості покриттів з модифікованими каолінами. - C. 121–127.
- Караваєв Т. Водно-дисперсійні фарби для отримання покриттів із середнім глянцем. - C. 128–135.
- Комаха В., Свідерський В. Процеси взаємодії в системі "модифікований карбонатний наповнювач – плівкоутворювач". - C. 135–142.
- Андрієвська Л., Глушкова Т., Коптюх Л. Евкаліптова целюлоза як альтернативна сировина у виробництві паперу. - C. 142–148.
- Пірковіч К. Ідентифікація антикварних ювелірних предметів зі срібла за мікроструктурою. - C. 148–153.
Збереження якості товарів
- Белінська С., Клячин І. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої. - C. 154–162.
- Колтунов В., Булах М. Інтенсивність дихання плодів гарбуза при зберіганні. - C. 162–169.
Проблеми безпечності товарів
- Чикун Н., Пасальський Б., Пузій О. Ефективність вітчизняних адсорбентів при очищенні води від йонів Феруму (III). - C. 170–175.
- Дьякова Ю., Орлова Н. Безпечність баклажанових снеків. - C. 175–182.
- Нездолій А. Визначення гострої токсичності in vivo кондитерських виробів для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням. - C. 183–188.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Сімахіна Г., Науменко Н. Інновації у харчових технологіях. - C. 189–201.
- Кравченко М., Поп Т., Криворучко М. Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха. - C. 201–208.
- Антонюк І., Дейниченко Л. Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід". - C. 209—217.
- Відомості про авторів. - C. 218–226.
| 2015 | | № 1 (19)
|
|
|
|