Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2014/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул, зміст.
  2. Інформація про ХІХ Симпозіум IGWT. - C. 5-6.
  3. Управління якістю товарів і послуг

  4. Ружевичюс Ю. Квалитология: путь становления – трамплин для развития. - C. 7-16.
  5. Голуб Б. Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів. - C. 17-23.
  6. Методологічні аспекти оцінювання якості товарів

  7. Петров П., Деміхов Ю., Жукова Я. Ідентифікація географічного походження харчових продуктів за ізотопним складом. - C. 24-35.
  8. Шаповал С., Шевченко Р. РЕМ-фотограмметрія в експрес-діагностиці теплофізичних властивостей товарів. - C. 36-45.
  9. Палієнко О. Визначення імпульсним методом теплофізичних параметрів фруктів. - C. 46-52.
  10. Дослідження якості харчових продуктів

  11. Притульська Н., Мотузка Ю. Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування. - C. 53-61.
  12. Коваль А., Дідух Н. Господарсько-товарознавча оцінка районованих в Україні сортів кукурудзи цукрової. - C. 61-69.
  13. Сімахіна Г., Гойко І., Стеценко Н. Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів. - C. 70-85.
  14. Прісс О., Калитка В. Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів. - C. 86-95.
  15. Дьяков О., Белінська С. Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю. - C. 95-105.
  16. Дубініна А., Попова Т., Ленерт С. Вітамінний і мінеральний склад крупів із гречки. - C. 106-115.
  17. Кундіус Д. Сенсорний аналіз фіточаїв із шипшиною. - C. 116-123.
  18. Кравченко М., Поп Т. Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха. - C. 124-131.
  19. Головко М., Пенкіна Н., Колесник В. Модельні дослідження антиоксидантних властивостей спиртових настоянок. - C. 132-140.
  20. Гуць В., Іванюта А., Сидоренко О. Прогнозування якості структуроутворювачів на основі вторинної сировини з товстолобика. - C. 141-147.
  21. Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів

  22. Мережко Н., Шульга О. Адсорбційні властивості каолінів українських родовищ. - C. 148-155.
  23. Комаха В., Свідерський В. Реологічні властивості модифікованих акрилових дисперсій. - C. 156-163.
  24. Збереження якості товарів

  25. Дьякова Ю., Орлова Н. Зміна вмісту каротиноїдів у баклажанових снеках при зберіганні. - C. 164-172.
  26. Проблеми безпечності товарів

  27. Рудавська Г., Ромоданова В. Окиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів. - C. 173-180.
  28. Відомості про авторів. - C. 181-186.
2014
№ 2 (18)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського