Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2010/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
Теорія товарознавства
- Інформація про 17-й симпозіум IGWT. - C. 5-6.
- До 100-річчя С. Майстренка. - C. 7-8.
Ринкові дослідження
- Мазаракі А., Мельник Т. Зовнішньоторговельна політика: від меркантилізму до неотехнологізму. - C. 9-21.
- Золотарьова О. Тенденції розвитку ринку лакофарбових матеріалів. - C. 21-27.
- Чернікова Г. Еволюція теорії торговельних центрів. - C. 27-38.
- Szweykowska-Muradin M., Foltynowicz Z. Greenhouse gas emission allowances as a commodity to trade. - C. 38-43.
- Семак Б. Екологізація ринку текстилю: інформаційна складова. - C. 43-47.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Пересічний М., Неіленко С. Технологія смузі радіозахисної дії. - C. 48-55.
- Голуб Б., Даниленко С., Рудавська Г. Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв. - C. 55-60.
Методологічні аспекти оцінювання якості товарів
- До ювілею професора В. Колтунова. - C. 61.
- Колтунов В., Бєлінська Є. Обґрунтування ефективності збереженості редису методом Харрінгтона. - C. 62-68.
- Білецький Е., Толчинський Ю. Моделювання реологічних властивостей в’язкопластичних матеріалів у харчових технологіях. - C. 68-77.
- Дубініна А., Селютіна Г., Білоус В. Оптимізація умов охолодження огірків. - C. 77-83.
Дослідження якості харчових продуктів
- Романовська Т., Побережець І., Дроба Н. Оцінка якості рослинних соків за фізичними параметрами. - C. 84-88.
- Попова Н., Медведкова І. Зміни енергозабезпечуючих речовин шампіньйонів при зберіганні в модифікованому газовому середовищі. - C. 88-93.
- Орлова Н., Кундіус Д. Експертиза маркування фіточаїв із шипшиною. - C. 93-97.
- Кричковська Л., Белінська А., Жулінська О. Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях із каротином. - C. 97-103.
- Гуць В., Сидоренко О., Дончевська Р. Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні. - C. 104-112.
- Лебська Т., Коваль О., Козлова С. Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром. - C. 112-117.
Формування харчових раціонів населення
- Григоренко О. До питання моніторингу стану харчування населення України. - C. 118-124.
- Пересічна С., Кравченко І. Організація харчування студентів. - C. 125-130.
- Собко А. Аналіз харчового раціону дітей у дошкільних закладах. - C. 131-136.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Глушкова Т., Коптюх Л. Оцінка структурно-фізичних властивостей паперу для друку. - C. 137-145.
- Беднарчук М. Дефекти молодіжного взуття у межах гарантійного строку експлуатації. - C. 145-149.
- Коломієць Т. Оцінка якості засобів для миття посуду. - C. 150-154.
- Гетьманчук Ю., Пасальський Б. Застосування полімерів для виготовлення пакувальних матеріалів. - C. 154-164.
- Караваєв Т., Свідерський В. Порівняльна оцінка властивостей карбонатних наповнювачів водно-дисперсійних фарб. - C. 164-170.
- Булах Ю. Визначення ознак фальсифікації ювелірного антикваріату. - C. 171-175.
- Захарчук В., Ткачук В. Експлуатаційні властивості біопалива із ріпакової олії. - C. 176-179.
Проблеми безпечності товарів
- Михайлов С., Михайлов В. Оцінка безпечності синтетичних мийних засобів для дитячого одягу. - C. 180-186.
- Відомості про авторів. - C. 187-188.
- Резюме. - C. 189-200.
| 2010 | | № 2
|
|
|
|