Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2018/6(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, content.
- Dzyuba N., Telezhenko L., Kalugina I., Kozonova Y., Serdyuk M., Danchenko O., Sukharenko E., Zdorovtseva L., Hidzhelitskyi V. Determining biological value and quality indicators of beverages of the drink-breakfast type. - C. 6-14.
- Dubinina A., Letuta T., Shcherbakova T., Selyutina G., Afanasieva V., Yudicheva O., Kalashnyk O., Samoylenko A. Stabilization of the natural color of sweet рерpеr (Capsicum annuum l.) during its processing. - C. 15-20.
- Pasichnyi V., Ukrainets A., Khrapachov О., Marynin А., Sviatnenko R., Moroz O. Research into efficiency of pasterization of boiled sausage products in order to improve their storage term. - C. 21-28.
- Pusik L., Pusik V., Lyubymova N., Bondarenko V., Gaevaya L., Sergienko O., Romanov O., Gryn L., Kononenko L. Study into formation of nutritional value of cauliflower depending on the agri-biological factors. - C. 29-35.
- Gorodyska O., Grevtseva N., Samokhvalova O., Gubsky S., Gavrish T., Denisenko S., Grigorenko A. Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze. - C. 36-43.
- Drachuk U., Simonova І., Halukh B., Basarab I., Romashko І. The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages. - C. 44-50.
- Tsygankov S., Ushkarenko V., Grek O., Tymchuk A., Popova I., Chepel N., Onopriichuk O., Savchenko O. Influence of grain processing products on the indicators of frozen milk-protein mixtures. - C. 51-58.
- Pavlyuk R., Pogarskaya V., Pogarskiy A., Kakadii I., Stukonozhenko T. Development of the nanotechnology for wellness products "naturesuperfood" – fruit and vegetable ice-cream sorbets with a record content of biologically active substances. - C. 59-68.
- Mardar М., Vikul S., Znachek R., Bordun T. Analysis of quality of grain shortbreads for biological activity and medical-biological assessment. - C. 69-76.
- Khaustova T., Fedak N., Andreeva S., Dikhtyar A. Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass. - C. 77-82.
- Abstract and References. - C. 83-96.
| 2018 | | № 6(11) (96)
|
|
|
|