Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2018/5(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Title, content.
  2. Husiatynska N., Nechypor T., Husiatynskyi M., Shulga S. Research into application of zeolite for purification of diffusion juice in sugar production. - C. 6-13.
  3. Dzyundzya O., Burak V., Averchev A., Novikova N., Ryapolova І., Antonenko А., Brovenko Т., Kryvoruchko M., Tolok G. Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders. - C. 14-20.
  4. Tsygankov S., Ushkarenko V., Grek O., Krasulya O., Ushkarenko I., Tymchuk A., Onopriichuk O., Savchenko O. Research on fermentation process of reconstituted whey-malt mixtures. - C. 21-29.
  5. Kochubei-Lytvynenko O., Yatsenko О., Yushchenko N., Kuzmyk U. Astabilizing system for butter pastes based on the dry concentrates of milk protein. - C. 30-36.
  6. Hospodarenko H., Novikov V., Kravchenko V., Ulianych I. Optimization of water-heat treatment when making flour from ancient wheat. - C. 37-44.
  7. Ryzhkova T., Dyukareva G., Prudnikov V., Goncharova I. Developing a technology for making goat's cottage cheese using the preparation yodkazeine. - C. 45-54.
  8. Sardarov A., Mayak O., Shevchenko A., Prasol S., Shershnev G. Study into the influence of operating processing parameters on qualitative characteristics of the carrot concentrated product. - C. 55-62.
  9. Iorgachova K., Makarova O., Khvostenko K. Effect of flour made from waxy wheat on the structural-mechanical properties of dough for hardtacks without sugar. - C. 63-70.
  10. Abstract and References. - C. 71-80.
2018
№ 5(11) (95)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського