Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2017/3(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, content.
- Bilyk O., Drobot V., Bondarenko Yu., Halikova E. Research into efficiency of using the complex baking improver "Svizhist" in order to prolong freshness of bran crispbreads. - C. 4-10.
- Goralchuk A., Grinchenko O., Gubsky S., Tovma L., Zhuravl’ov S. Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structure. - C. 11-17.
- Bilyk O., Slyvka N., Gutyj B., Dronyk H., Sukhorska O. Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese "Urda". - C. 18-22.
- Artamonova M., Piliugina I., Samokhvalova O., Murlykina N., Kravchenko O., Fomina І., Grigorenko А. A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage. - C. 23-30.
- Musiy L., Tsisaryk O., Slyvka I., Mykhaylytska O., Gutyj B. Research into probiotic properties of cultured butter during storing. - C. 31-36.
- Ryzhkova T., Bondarenko T., Dyukareva G., Biletskaya Y. Development of a technology with an iodine-containing additive to produce kefir from goat milk. - C. 37-44.
- Serdyuk M., Stepanenko D., Priss О., Kopylova T., Gaprindashvili N., Kulik, А., Atanasova V., Kashkano М., Kozonova J. Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions. - C. 45-51.
- Deynichenko G., Dmytrevskyi D., Chervonyi V., Udovenko O., Omelchenko O., Melnik O. Modeling of the process of peeling jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production process. - C. 52-60.
- Kotliar Ye., Topchiy O., Pylypenko L., Pylypenko I., Sevastyanova E. Development of sanitary-safe poultry paste products with balanced fatty acid and vitamin composition. - C. 61-70.
- Abstract and References. - C. 71-80.
| 2017 | | № 3(11) (87)
|
|
|
|