Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2016/4(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Title, content.
  2. Technology and equipment of food production

  3. Iegorov В., Vorona N., Мakarynska А., Voietska O., Bordun Т. Development of technology of using substandard eggs in farm poultry feeding. - C. 4-14.
  4. Niemirich A., Petrusha O., Vasheka O., Trofymchuk L., Myndrul N. Exploring the color of plant powders using computer colorimetry. - C. 15-20.
  5. Pavlyuk R., Pogarska V., Balabai K., Pavlyuk V., Kotuyk T. The effect of cryomechanodestruction on activation of heteropolysaccaride-protein nanocomplexes when developing nanotechnologies of plant supplements. - C. 20-28.
  6. Khomych G., Levchenko Y., Horobetc A., Boroday А., Ishchenko N. The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing. - C. 29-35.
  7. Pavlyuk R., Pogarskaya V., Radchenko L., Tauber R., Timofeeva N. Deep processing of carotene-containing vegetables and obtaining nanofood with the use of equipment of new generation. - C. 36-43.
  8. Gubsky S., Artamonova M., Shmatchenko N., Piliugina I., Aksenova E. Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow. - C. 43-50.
  9. Alexandrov A., Tsykhanovska I., Gontar T., Kokodiy N., Dotsenko N. The study of nanoparticles of magnitite of the lipid-magnetite suspensions by methods of photometry and electronic microscopy. - C. 51-61.
  10. Serdyuk M., Stepanenko D., Baiberova S., Gaprindashvili N., Kulik А. Substantiaton of selecting the method of pre-cooling of fruits. - C. 62-68.
  11. Abstract and References. - C. 69-78.
2016
№ 4(11) (82)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського