Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2015/5(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, содержание.
- Притульська Н. В., Бондаренко Є. В. Дослідження перспектив використання цеолітів в харчовій галузі. - C. 4-9.
- Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Дослідження амінокислотного складу білків двостулкових прісноводних молюсків роду Anodonta Півночі України. - C. 10-16.
- Большакова В. Л., Кондратюк Н. В., Пивоваров Є. П. Розробка харчового середовища для капсулювання ацидофільної палички. - C. 17-21.
- Притульська Н. В., Міклашевська Ю. Б. Дослідження споживних властивостей драглеподібних харчових продуктів для спортсменів. - C. 21-26.
- Нездолій А. О., Антюшко Д. П. Маркетингові дослідження очікувань цільової аудиторії споживачів продуктів із функціональної направленістю. - C. 26-30.
- Одарченко Д. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л., Ільїна Д. Д. Виявлення контрольних критичних точок для управління безпечністю виробництва замороженої риби. - C. 31-35.
- Павлюк І. В., Стадницька Н. Є., Новіков В. П. Дослідження кінетики екстрагування флавоноїдів зі шроту шишок хмелю. - C. 36-41.
- Головко М. П., Применко В. Г., Головко Т. М. Дослідження конкурентопридатності соусів емульсійного типу, збагачених на селен. - C. 42-48.
- Тюрікова І. С., Пересічний М. І., Рогова Н. В. Розроблення технології біологічно цінного смузі з використання волоського горіха. - C. 49-53.
- Тарабрина И. В. Краткая технологическая оценка исследуемых столовых сортов винограда среднего и позднего сроков созревания. - C. 54-61.
- Хомич Г. П., Положишникова Л. О. Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків. - C. 62-67.
- Чепель Н. В., Кошова В. М. Вплив солодових екстрактів на Lactobacillus та Bifidobacterium у пробіотичних ферментованих напоях. - C. 67-76.
- Abstract and References. - C. 77-84.
| 2015 | | № 5(11) (77)
|
|
|
|