Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2015/2(10)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, содержание.
Технологии и оборудование пищевых производств
- Кіптела Л. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Вдосконалення обладнання для виробництва плодоягідних напівфабрикатів. - C. 4-8.
- Агунова Л. В. Анализ производства мясных продуктов функционального назначения для коррекции йододефицитных состояний. - C. 9-14.
- Иукуридзе Э. Ж. Результаты исследований потенциометрических и оптических характеристик вин шабского терруара. - C. 15-19.
- Никитчина Т. И., Маноли Т. А., Барышева Я. О. Разработка стабилизирующих систем соусов в технологии рыбных продуктов. - C. 19-24.
- Устенко І. А. Застосування SWOT-аналізу при розробці та просуванні збагачених напоїв. - C. 25-31.
- Маркович І. І. Вплив пряно-ароматичної сировини на якість тваринних жирів. - C. 31-35.
- Дейниченко Г. В., Юдічева О. П. Дослідження можливостей використання біофортифікованих овочів як джерела каротиноїдів. - C. 36-40.
- Ткаченко О. Б., Тринкаль О. В. Особенности ароматов белых вин из автохтонных сортов винограда западной Европы и Украины. - C. 40-45.
- Нєміріч О. В., Тарасенко Т. А., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., Заєць В. В. Вплив овочевих порошків на властивості млинчикового тіста і напівфабрик. - C. 45-49.
- Мостова Л. М., Клусович Т. В. Управління якістю та безпечністю при виробництві кисломолочного сиру оздоровчого призначення. - C. 50-57.
- Паска М. З., Жук О. І. Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma MaxxD, у виробництві майонезу. - C. 58-64.
- Abstract and References. - C. 65-72.
| 2015 | | № 2(10) (74)
|
|
|
|