Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2014/4(10)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, содержание.
Экология
- Михайлова Є. О., Ворожбіян М. І., Мороз М. О. Дослідження процесу осадження карбонату кальцію з рідинних відходів содового виробництва. - C. 4-8.
- Боголюбов В. М. Проблеми формування змісту навчально-методичних матеріалів при підготовці майбутніх екологів. - C. 8-13.
- Герецун Г. М. Екологічна безпека урбанізованих територій в умовах техногенної трансформації атмосферних опадів. - C. 13-17.
- Самойленко Н. Н., Ермакович И. А. Использование электрохимической деструкции для обезвреживания сточных вод лечебных учреждений. - C. 18-21.
- Любимова Н. А. Использование критерия средней частоты выбросов в процессе екологического контроля. - C. 22-26.
- Нікітченко Ю. С. Отримання поверхнево-активних речовин на основі вторинної сировини переробки відходів. - C. 26-30.
- Учитель И. Л., Войтенко С. П., Капочкин Б. Б. Технологии мониторинга сплоченности геологической среды, как причины техногенных аварий. - C. 31-36.
- Котовенко О. А., Мірошниченко О. Ю., Березницька Ю. О., Шосталь Ю. В. Ймовірносно-автоматне моделювання в дослідженнях міграційних процесів у грунтах. - C. 37-43.
- Крусир Г. В., Дубровин В. А., Полищук В. Н., Дубовик А. А., Соколова И. Ф. Исследование метаногенеза сточных вод предприятий первичного виноделия. - C. 43-47.
Технологии и оборудование пищевых производств
- Єгоров Б. В., Малакі І. С. Вплив теплової обробки на якість кормової добавки з використанням томатних вичавок. - C. 48-53.
- Прісс О. П., Кулик А. С. Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів. - C. 53-58.
- Дубініна А. А., Попова Т. М., Ленерт С. О. Аналіз хімічного складу гречаної крупи із гречки різних селекційних сортів. - C. 58-62.
- Бернацкая Н. Л., Старчевский В. Л. Кинетика окисления органических продуктов разрушения дрожжей в условиях кавитации. - C. 63-66.
- Abstract and References. - C. 67-74.
| 2014 | | № 4(10) (70)
|
|
|
|