Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2021/21/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул, зміст.
Green, processing grain: technology and quality / Зерно, переробка зерна: технологія та якість
- Nibulon. - C. 4-5.
- Valevskaya L., Sokolovskaya O., Iegorova A. Determination of quino seed samples. - C. 6-11.
Clean products: technology and quality / Хлібопродукти: технологія та якість
- Khorenghy N., Zhygunov D., Voloshenko O. et al. Regulation of baking properties of wheat flour by using of potato products. - C. 12-20.
- Makarova O., Khvostenko K., Sokolova N. et al. Pastry based on flour with specific characteristics. - C. 21-28.
Feed, quality, technology and animal feed / Корми, якість, технологія та тваринництво
- Bordun T., Iegorov B. Innovative approaches in the formation of compound feed recipes for decorative birds and singing birds and technology of compound feed production for them. - C. 29-37.
- Lapinska А. The antidisbiotic effect of oil cake from high oleic sunflower seeds in rats with experimental dysbiosis. - C. 38-42.
Technological processes, equipment / Процеси, обладнання та технологія
- Aleksashin A., Goncharuk G. Modernization of the machine for hydrothermal treatment of grain. - C. 43-46.
| 2021 | Vol. 21 | № 3 (83)
|
|
|
|