Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж14667/2015/11-12<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Цукор України
: наук.-практ. галуз. журн..- Київ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Бондар В. І., Василенко С. М., Шутюк В. В. Гідродинаміка окремих струменів рідини в апаратах з циліндричними розподільними пристроями. - C. 9-12.
  4. Рева Л. П., Шульга С. А. Рух кремнію в напівпродуктах бурякоцукрового виробництва при використанні кремнієвмісних реагентів для додаткового очищення дифузійного соку. - C. 13-15.
  5. Олянська С. П., Номировська Я. С., Цирульнікова В. В. Використання дигідрофосфату амонію для додаткового очищення клеровок жовтого цукру. - C. 16-20.
  6. Сорокін А. І., Скорик К. Д., Хоменко М. Д., Штангеєв К. О. Складові стічних вод бурякоцукрового виробництва, заходи щодо зменшення їх кількості та витрат свіжої води. - C. 21-24.
  7. Пономаренко В. В., Люлька Д. М., Пушанко М. М., Лементар С. Ю., Мельник О. Є., Перекрест В. В. Перспективні напрямки використання викидів цукрового заводу. - C. 25-30.
  8. Балюта С. М., Йовбак В. Д., Копилова Л. О., Корольов Є. О. Автоматизована система управління електропостачанням промислових підприємств. - C. 31-35.
  9. Гречко Н. Я., Бабич І. М., Пилипенко О. Ю., Ільїн І. С. Вплив цукровмісної сировини на якість шампанських виноматеріалів. - C. 36-40.
  10. Пастух Г. С., Грабовська О. В., Макаренко О. Г. Спектроскопічне дослідження картопляного пектину. - C. 40-44.
  11. Кухар В. Н., Чернявская Л. И. Потери массы и сахарозы на тракте подачи свеклы в завод и пути их снижения. - C. 59-64.
2015
№ 11-12 (119-120)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського