Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж101822/2020/11/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Animal science and food technology
: наук. журн..- Київ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Адамчук Л. О., Сілонова Н. Б., Сухенко В. Ю., Пилипко К. В. Нормативне регулювання показників безпечності та якості меду. - C. 5-18.
  4. Грунтковський М. С. Вплив препарату "Стимулін-Вет" на закріплення тільності корів після осіменіння. - C. 19-24.
  5. Ісраелян В. М., Штонда О. А. Дослідження якісних показників шинки з м'яса африканського страуса з використанням рослинного ферменту. - C. 25-31.
  6. Климковецький А. А. Зв'язок швидкості росту телиць київського заводського типу української чорно-рябої молочної породи з довічною продуктивністю корів. - C. 32-44.
  7. Kondratiuk V. M. Productivity of rainbow trout depending on protein levels in productive feed. - C. 45-53.
  8. Костенко В. І. До питання інтенсивності секреції молока молочною залозою корови. - C. 54-60.
  9. Омельченко Н. М. Вплив наночастинок аргентуму на господарські та фізіолого-біохімічні показники лактуючих корів при тривалій годівлі традиційною та трансгенною соєю. - C. 61-69.
  10. Федорченко М. М., Малина В. В., Гришко В. А. Забійні якості та біологічна цінність м'яса кролів за згодовування вітамінно-мінеральної добавки "Tekro". - C. 70-80.
2020
Т. 11
№ 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського