Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2020/6(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Титул.
  2. Contents.
  3. Dzyuba N., Bunyak O., Telezhenko L., Oliinyk M. Mathematical design of blangange recipes for horeca sphere and determination of their quality indicators. - C. 6-12.
  4. Demchuk I. Improvement of the process of improving the quality of urea granules. - C. 13-16.
  5. Kontsevoy A., Kontsevoi S. Calculations of two-flow regeneration of activated methyldiethanolamine solution. - C. 16-21.
  6. Pavlychenko A., Adamchuk A., Shustov O., Anisimov O. Justification of dump parameters in conditions of high water saturation of soils. - C. 22-26.
  7. Odarchenko D., Spodar K., Karbivnycha T., Sokolova E. Conducting commodity assessment of lactose free and ordinary (lactose) yoghurts on the example of Ukrainian producers. - C. 27-30.
  8. Popova I., Mayboroda O., Simurova N., Karmashov O. The analisis of interaction of monosaccharides with aminoacids in food raw by quantum-chemical methods. - C. 31-36.
  9. Havriushenko K., Gladkiy F. Analysis of the ethyl stearate properties as a new alternative to cocoa butter. - C. 36-40.
  10. Serikbaeva A., Tnymbaeva B., Ibraimova S., Mardar M. Quality and safety ensuring in the development of flavored spices based on greated cereals using the HACCP principles. - C. 41-46.
  11. Samokhvalova O., Kucheruk Z., Kasabova K., Oliinyk S., Shmatchenko N. Manufacturing approaches to making muffins of high nutritional value. - C. 47-51.
  12. Abstract and References. - C. 52-64.
2020
№ 6(3) (56)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського