Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2020/6(3)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Technology audit and production reserves.- Харків Technology audit and production reserves- Титул.
- Contents.
- Dzyuba N., Bunyak O., Telezhenko L., Oliinyk M. Mathematical design of blangange recipes for horeca sphere and determination of their quality indicators. - C. 6-12.
- Demchuk I. Improvement of the process of improving the quality of urea granules. - C. 13-16.
- Kontsevoy A., Kontsevoi S. Calculations of two-flow regeneration of activated methyldiethanolamine solution. - C. 16-21.
- Pavlychenko A., Adamchuk A., Shustov O., Anisimov O. Justification of dump parameters in conditions of high water saturation of soils. - C. 22-26.
- Odarchenko D., Spodar K., Karbivnycha T., Sokolova E. Conducting commodity assessment of lactose free and ordinary (lactose) yoghurts on the example of Ukrainian producers. - C. 27-30.
- Popova I., Mayboroda O., Simurova N., Karmashov O. The analisis of interaction of monosaccharides with aminoacids in food raw by quantum-chemical methods. - C. 31-36.
- Havriushenko K., Gladkiy F. Analysis of the ethyl stearate properties as a new alternative to cocoa butter. - C. 36-40.
- Serikbaeva A., Tnymbaeva B., Ibraimova S., Mardar M. Quality and safety ensuring in the development of flavored spices based on greated cereals using the HACCP principles. - C. 41-46.
- Samokhvalova O., Kucheruk Z., Kasabova K., Oliinyk S., Shmatchenko N. Manufacturing approaches to making muffins of high nutritional value. - C. 47-51.
- Abstract and References. - C. 52-64.
| 2020 | | № 6(3) (56)
|
|
|
|