Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2020/5(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Титул.
  2. Contents.
  3. Bordiug N., Rashchenko А., Korpan I., Cherkavsky V. Justification of theoretical and methodological aspects of using the tools of system analysis to ensure the protection of atmospheric air. - C. 4-8.
  4. Lyashenko V., Khomenko O., Chekushina T., Topolnij F. Justification of safe underground development of mountain deposits of complex structure by geophysical methods. - C. 9-18.
  5. Tsapko Y., Tsapko А., Bondarenko O. Research of the mechanism of protecting wood with intumescent coating. - C. 19-23.
  6. Ivanenko O., Radovenchyk V., Radovenchyk I. Neutralization of carbon monoxide by magnetite-based catalysts. - C. 24-28.
  7. Chasov D., Belmas I., Vernyhora V., Kolyada B. Determination of effective energy capacity of the conveyor when transporting different waste of mechanical treatment. - C. 28-30.
  8. Dmytriieva N., Agafonova I., Bostan N. Research for modification of concrete with ash-containing waste of Dnistrovska PSPS (Ukraine). - C. 31-34.
  9. Kontsevoy A., Kontsevoi S. Modeling of a two-flow gas purification from carbon oxides (IV) by methyldiethanolamine solution. - C. 34-37.
  10. Biletska Y., Gontar А. Research of rheological indicators of the using the flour of germinated legumes. - C. 38-39.
  11. Bondarenko Yu., Bilyk O., Kochubei-Lytvynenko O., Andronovich G. Studying the influence of golden flax seeds on the process of formation and maturation of wheat dough. - C. 40-45.
  12. Abstract and References. - C. 46-58.
2020
№ 5(3) (55)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського