Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2020/1(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Титул.
  2. Contents.
  3. Bugaieva L., Shagan D., Beznosyk Yu. Selection of catalysts for the process of oxidative condensation of methane using the intelligent decision support system. - C. 4-10.
  4. Shtepa V., Plyatsuk L., Ablieieva I., Hurets L., Sherstiuk M., Ponomarenko R. Substantiation of the environmental and energy approach of improvement of technological regulations of water treatment systems. - C. 11-17.
  5. Lyashenko V., Khomenko O., Topolny F., Golik V. Development of natural underground ore mining technologies in energy distributed massifs. - C. 17-24.
  6. Bojko T., Skladannyy D., Zaporozhets J., Plashykhin S. Application of simulation modeling for assessment of environmental safety of soils. - C. 25–30.
  7. Pusik L., Pusik V., Postnova O., Safronska I., Chervonyi V., Mohutova V., Kaluzhnij A. Research of winter garlic storage depending on the elements of the post-harvest refinement. - C. 31–37.
  8. Labeiko M., Gladkiy F., Bochkarev S., Mazaeva V., Litvinenko Е., Ovsiannikova T., Zhyrnova S., Sytnik N. Analysis of the influence of technological parameters of the chlorogenic acid extraction process from sunflower meal on the degree of its extraction. - C. 38–43.
  9. Sokolenko N., Ruban E., Ostrovka V., Moroz О., Popov Ye., Sedych А. Study of the toxicological characteristics of water-soluble surface-active substances obtained based on phenol, formaldehyde and sodium sulphite. - C. 44–47.
  10. Vlasenko I., Semko T., Palamarchuk V. The influence of the composition of bacterial starter cultures on the maturation process and the quality of hard rennet cheese. - C. 48–52.
  11. Kovalchuk K., Bodak M., Katruk M., Gyrka O., Tkachenko A., Guba L., Havrylyshyn V. Influence of raw materials on the change of crystal structure of gingerbread in the storage process. - C. 53-57.
  12. Biletska Y., Plotnikova R. Research of the phytoestrogens content in soybean and chickpea flour. - C. 58-60.
  13. Abstract and References. - C. 61-72.
2020
№ 1(3) (51)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського