Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2018/4(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Title, contents.
  2. Doroshenko D., Pylypenko I., Kornilovych B., Subbota I. Preparation of porous silica nanocomposites from montmorillonite using sol-gel approach. - C. 4-9.
  3. Borodych P., Deуneko N., Kovalev P., Streletc V., Shevchenko R. Substantiation of proposals on the use of insulating apparatus in the liquidation of emergencies with the release of hazardous chemicals. - C. 10-16.
  4. Vasyutinska K., Barbashev S. Analysis of dynamics of man-made fires in conditions of urbanization in Ukraine. - C. 16-23.
  5. Benderska O., Bessarab O., Shutyuk V. Research of fatty acid composition of tomato seeds. - C. 24-27.
  6. Kublinskaya I. Development of the technology of mushroom sauce with functional ingredients. - C. 28-34.
  7. Vasylchenko T., Bilyk O., Kochubei-Lytvynenko O., Breus N., Bondarenko Yu. Development of a complex bakery improver "Freshness SMS Super" to extend the freshness of wheat bread. - C. 35-40.
  8. Kalashnyk O., Barabolia O., Mikhailova O., Pisarenko S., Yudicheva O., Moroz S., Birta G., Tkachenko A., Kyrychenko O., Gnitiy N. Justification for use of two-component mixtures for cooking wheat bread. - C. 41-49.
  9. Abstract and References. - C. 50-58.
2018
№ 4(3) (42)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського