Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2018/3(3)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Technology audit and production reserves.- Харків Technology audit and production reserves- Титул, зміст.
- Artemev S. Investigation of mechanisms of the crystal growth process (Kossel model). - C. 4-10.
- Abdo-Allah M., Shypidchenko M., Kulyhina Z., Isak А., Popov Ye. Synthesis of new biologically active compounds based on 6-methyluracil-5-sulfochloride and alkylamines. - C. 11-15.
- Khokhlov A., Titarenko M., Khokhlova L. Studies of the effectiveness of the use of biosorption complexes for purification of oil polluted sandy soils. - C. 16-20.
- Reshetchenko S., Popovych N., Shulika B., Porvan A., Cherkashyna N. Evaluation of the environmental status of agricultural resources in the territory of Ukraine under conditions of climate change. - C. 21-32.
- Rokochinskiy A., Volk P., Gromachenko S., Prykhodko N., Pinchuk O. Substantiation of environment protection measures of natural and man-made landscapes in the zone of waste storage. - C. 33-38.
- Kapelista I. The geochemical estimation of the geoecological state left in flows of Podolsk part of the Dnister river. - C. 39-44.
- Sokolova E., Aksenova E., Piliugina I. Investigation of properties of semi-finished products for smoothies during low-temperature storage. - C. 45-49.
- Bondarenko Yu., Bilyk O., Bondar V., Lukyanenko K. Research on influence of inulin made from chicory on the quality of wheat bread. - C. 50-54.
- Bilko M., Permyakova A., Pashkovskiy A., Kalmykova I., Haidai I. Studying the influence of yeast strains on the aroma of wines made from grape of Zagrey variety. - C. 55-59.
- Abstract and References. - C. 60-68.
| 2018 | | № 3(3) (41)
|
|
|
|