Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2018/3(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Титул, зміст.
  2. Artemev S. Investigation of mechanisms of the crystal growth process (Kossel model). - C. 4-10.
  3. Abdo-Allah M., Shypidchenko M., Kulyhina Z., Isak А., Popov Ye. Synthesis of new biologically active compounds based on 6-methyluracil-5-sulfochloride and alkylamines. - C. 11-15.
  4. Khokhlov A., Titarenko M., Khokhlova L. Studies of the effectiveness of the use of biosorption complexes for purification of oil polluted sandy soils. - C. 16-20.
  5. Reshetchenko S., Popovych N., Shulika B., Porvan A., Cherkashyna N. Evaluation of the environmental status of agricultural resources in the territory of Ukraine under conditions of climate change. - C. 21-32.
  6. Rokochinskiy A., Volk P., Gromachenko S., Prykhodko N., Pinchuk O. Substantiation of environment protection measures of natural and man-made landscapes in the zone of waste storage. - C. 33-38.
  7. Kapelista I. The geochemical estimation of the geoecological state left in flows of Podolsk part of the Dnister river. - C. 39-44.
  8. Sokolova E., Aksenova E., Piliugina I. Investigation of properties of semi-finished products for smoothies during low-temperature storage. - C. 45-49.
  9. Bondarenko Yu., Bilyk O., Bondar V., Lukyanenko K. Research on influence of inulin made from chicory on the quality of wheat bread. - C. 50-54.
  10. Bilko M., Permyakova A., Pashkovskiy A., Kalmykova I., Haidai I. Studying the influence of yeast strains on the aroma of wines made from grape of Zagrey variety. - C. 55-59.
  11. Abstract and References. - C. 60-68.
2018
№ 3(3) (41)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського