Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2017/2(3)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Technology audit and production reserves.- Харків Technology audit and production reserves- Титул, зміст.
- Evtushenko V., Zakora O., Evtushenko A. Research of safety of flax fibers for products of medical and sanitary-hygienic appointment. - C. 4-7.
- Bochkarev S., Matveeva T., Krichkovska L., Petrova I., Petrov S., Belinska A. Research of the oilseeds ratio on the oxidative stability of the protein-fat base for sportsmen. - C. 8-12.
- Ananieva V., Varankina A., Bielykh I., Samoilenko S., Zviahintseva O. Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder. - C. 13-17.
- Kiptelaya L., Zagorulko A., Zagorulko A., Liashenko B. Improvement of IR emitter to create non-reflector dryer for plant raw materials. - C. 17-22.
- Mardar M., Tkachenko N., Znachek R., Leonardi С. Optimization of formulation composition of the crispbread with improved consumer properties. - C. 22-29.
- Shanina O., Gavrish T., Haliasnyi I., Minchenko S. Research of polysaccharide and protein supplements influence on viscous properties of gluten-free dough. - C. 30-35.
- Golovko N., Golovko T., Gelikh А. Investigation of changes of the soft body of freshwater mussels under influence of thermal processing in the technology of boiled-frozen semi-finished product. - C. 36-41.
- Samoichuk K., Poludnenko O., Palyanichka N., Verkholantseva V., Petrychenko S. Experimental investigations of sugar concentration for counterflow jet mixing of drinks. - C. 41-46.
- Deynichenko G., Djukareva G., Dyakov A., Pavliuk I. Investigation of the mobility of water molecules in products with foam structure and high iodine content. - C. 47-50.
- Abstract and References. - C. 51-60.
| 2017 | | № 2(3) (34)
|
|
|
|